BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO / VIDEO EXCLUSIV: TRAGEDIE LA MOISEI – A murit după ce s-a izbit cu mașina de mai multe garduri și porți. Mașina pur și simplu s-a dezmembrat (ACTUALIZARE)

Tragedie în această seară pe drumul național 18, la intrare în localitatea Moisei dinspre Vișeu de Sus.

Din primele informații se pare că un bărbat în vârstă de 52 de ani s-a urcat la volanul autoturismului deși acum două zile i-a fost suspendat dreptul de a conduce după ce a fost prins de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Cel mai porbabil din cauza vitezei excesive a părăsit partea carosabilă, a distrus două porți și patru stâlpi de susținere și s-a oprit în curtea unui localinic.



În urma impactului violent mașina pur și simplu s-a dezmembrat, motorul fiind aruncat la 50 metri față de vehicul.

Din păcate pentru cel de la volan medicii nu au mai putut face nimic, fiind nevoiți să constate decesul.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 01 noiembrie, orele 17.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma întrării în coliziune cu un gard de beton. Acesta a fost condus de către un bărbat de 51 de ani din Vișeu de Sus.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO – ECONOMIE LA DESZĂPEZIRE? Combustibil turnat din canistre în PET-uri de 5 litri la Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

INCENDII: Foc de vegetaţie uscată la Bogdan Vodă, Borșa, Botiza, Gârdani, Moisei, Șieu, Vișeu de Jos

Vasile Dale

SĂCEL / ACTUALIZARE: A vrut să treacă râul cu căruţa, dar l-au luat apele. După minute în şir de resuscitare, bărbatul a decedat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult