BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

IERI UMBLA CU COTORUL DE AMENZI PRIN INSPECTORAT: AZI adjunctul IPJ Maramureș confirmat pozitiv. Șeful DSP Maramureș – o imitație oribilă a ministrului sănătății, TĂTARU

Cea mai neagră zi neagră pentru România de la începutul pandemiei. 7.733 de români au fost confirmați cu noul coronavirus dintre care 254!!! în Maramureș. 120 de români au pierdut lupta cu viața dintre aceștia 3 au fost din județul Maramureș (193 persoane în total).

Pe surse am aflat că una dintre persoanele confirmate pozitiv este și noul ajunct al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș, Dumitriu Marian. Se vorbește pe la colțuri că zilele trecute, adjunctul IPJ Maramureș umbla prin sediul inspectoratului cu cotorul de procese verbale pentru a aplica sancțiuni celor care nu respectă reglementările instituite de la nivel central pentru această perioadă.

Că o fi așa, că nu o fi așa, cert este că acum IPJ Maramureș a rămas fără un adjunct. Noi am cerut o poziție oficială din partea instituției însă ni s-a răspuns că totul ține de protecția datelor cu caracter personal. Totodată ni s-a transmis că în IPJ Maramureș se respectă măsurile de protecție COVID-19.



Mai marele DSP-ului Maramureș o imitație de prost gust a ministrului sănătății, Tătaru

Cât despre comunicarea dintre DSP Maramureș – jurnaliști și implicit cetățeni, ce putem spune: UN MARE ZERO BARAT! Tot pe surse am aflat că săptămâna trecută MAI MARELE DSP-ULUI a călătorit din Baia Mare spre Vișeul de Jos. O localitate aflată în CARANTINĂ! Vezi doamne pentru a verifica personal cum se respectă ordinele de la centru. O imitație de prost gust a actualului ministru al Sănătății, Tătaru. Cel care umblă în stânga și-ndreapta prin toată România, doar pentru a ne spune cele trei sfaturi cretine și inepte: poartă mască, spală-te pe mâini și păstrează distanța sociala.

Sursele noastre ne-au povestit cum a tunat pe ici pe colo și a plecat cum a venit! Doar că nici la intrarea în localitatea, nici la ieșirea din localitate echipajele de ordine publică aflate pe DN18 NU AU AVUT CURAJUL să îi oprească limuzina DSP-ului. Păi bine bine, cum se poate una ca asta? A intrat într-o zonă carantinată așa că ”Lobodă Vodă” și nici măcar nu a fost luat la întrebări? A avut sau nu costum de protecție pe el? Sau s-a mulțumit cu ”infailibila” măscută de 3 lei și 50 de bani?

În final să mai spunem încă odată: 254 de maramureșeni au fost confirmați pozitiv cu Covid-19, doar în ultimele 24 de ore. Asta în condițiile în care în ultimele 24 de ore nu s-au făcut puțin peste 400 de teste, spun sursele noastre. Oficial nu știm pentru că datele sunt ținute la secret. Cât testăm la nivel de județ? O picătură într-un mare ocean. Ar trebui ca ”Marele DSP-ului” să arunce un ochi la județul Cluj, unde au peste 3.000 de teste zilnic. Se teme să testeze și în Maramureș atât? De ce oare? Nu cumva pentru că ne va arăta amploarea DEZASTRULUI din Maramureș.

Vasile Dale

Te-ar putea interesa si

VIDEO / SECETĂ CUPŞENI / SOLUŢII: Amenzi uriaşe pentru cei care risipesc apa şi alocarea a 20.000 l/apă pentru fiecare sat

Redactie

CRIMA DE LA COMBINAT: A trecut un an de la moartea Esterei şi niciun suspect

Vasile Dale

DISPARIȚIE / ACTUALIZARE: O fată din Crăciunești este căutată de familie și poliție. A fost găsită în judeţul Prahova (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult