Eveniment

PREVENIRE: Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane

Având în vedere dinamica la nivel naţional a accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului de persoane, se impune ca instituțiile cu atribuții în domeniu să desfășoare activități specifice de control în trafic, în scopul prevenirii și combaterii oricăror abateri de la respectarea normelor legale privind siguranța și legalitatea acestor tipuri de transport.


Astfel că, începând de astăzi, 03 noiembrie şi până în 13 decembrie 2020, Serviciul Rutier Maramureş va derula acțiuni pentru verificarea modului în care se efectuează transportul de persoane pe drumurile publice judeţene.
Acţiunea vizează reducerea victimizării populației prin accidente rutiere în care sunt implicate, cu vinovăție, autovehiculele destinate transportului public de persoane și prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Activităţile de control vor fi desfăşurate atât împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier cât şi independent, cu dispozitivul planificat în serviciu. Primele verificări au avut loc în această dimineaţă.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE SĂLBATICĂ: Şofer de taxi, strâns de gât de un client în timpul cursei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Absurdul absurdului în Poliția Locală Baia Mare – Pentru că iarna ținea florile pe holul comun al blocului, o băimăreancă a fost amendată de polițiștii locali ai lui Ghițucă

Vasile Dale

ÎNCĂ UN CAZ DE VIOLENŢĂ ÎNTR-O FAMILIE DIN BAIA MARE: Soţia şi fiica minoră, agresate de un soţ, respectiv tată violent

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult