Cu toate măsurile de precauție luate, Noul coronavirus dă bătăi de cap echipei de volei Ştiinţa Explorări Baia Mare, astfel că băimărenii nu vor putea lua startul în noul campionat.
La testele obligatorii pentru Covid-19, efectuate în această săptămână, au rezultat nu mai puțin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectați sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog și jucătorii Robert Țuțea, Dragoș Răileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crișan și Adrian Săvoiu.
Toți sunt asimptomatici și se află în izolare, pentru 14 zile, la domiciliu. Din această cauză, echipa se vede în imposibilitatea de a se deplasa în capitală la primul turneu din ediția 2020-2021 a Diviziei A1.

Conform regulamentului, vor fi pierdute cu 3-0 partidele cu CSU Știința București și Universitatea Cluj. Sănătate multă, tuturor!


ACTUALIZARE – CJSU Maramureş

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică faptul că persoane sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 la echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare. Toate cele 11 persoane sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de volei.

Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a sportivilor, dar și a personalului din cadrul echipei masculine de volei. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și a limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.