RecomandateSport

FOCAR LA ŞTIINŢA EXPLORĂRI BAIA MARE / ACTUALIZARE: Zece membri ai echipei de volei sunt pozitivi


Cu toate măsurile de precauție luate, Noul coronavirus dă bătăi de cap echipei de volei Ştiinţa Explorări Baia Mare, astfel că băimărenii nu vor putea lua startul în noul campionat.
La testele obligatorii pentru Covid-19, efectuate în această săptămână, au rezultat nu mai puțin de 10 (zece) rezultate pozitive. Cei infectați sunt antrenorul Marius Botea, statisticianul Rolland Balog și jucătorii Robert Țuțea, Dragoș Răileanu, Eduard Catrina, Sorin Dragomir, Andrei Butnaru, Yordan Zhelyazkhov, Laurean Crișan și Adrian Săvoiu.
Toți sunt asimptomatici și se află în izolare, pentru 14 zile, la domiciliu. Din această cauză, echipa se vede în imposibilitatea de a se deplasa în capitală la primul turneu din ediția 2020-2021 a Diviziei A1.

Conform regulamentului, vor fi pierdute cu 3-0 partidele cu CSU Știința București și Universitatea Cluj. Sănătate multă, tuturor!

ACTUALIZARE – CJSU Maramureş

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică faptul că persoane sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 la echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare. Toate cele 11 persoane sunt asimptomatice. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de volei.

Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a sportivilor, dar și a personalului din cadrul echipei masculine de volei. Reiterăm, având în vedere creșterea numărului de cazuri în județ, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și a limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Un singur ghișeu deschis la Electrica. 30 de oameni așteaptă în stradă pentru a cere explicații înainte de a-și plăti facturile pentru curent

Vasile Dale

RESPECT! EROU și după moarte. Rareș a SALVAT cinci vieți prin MOARTEA sa. Prelevare de organe in Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT LA ZALAU: Pieton lovit pe trecerea pentru pietoni de un autoturism inmatriculat in Maramures (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.