BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV, VIDEO – TRAGEDIE LA MOISEI / ACTUALIZARE: Mircea Botezan, salvamontist în Borșa, și-a pierdut viața într-un teribil accident la Moisei

Un teribil accident de circulație s-a produs în această dimineață pe drumul național 18, pe raza localității Moisei.

Un cunoscut localnic din Borșa, Mircea Botezan și-a pierdut viața în urma evenimentului rutier. Borșeanul era arhicunoscut în județ după ce a reprezentat România la campionatul mondial al firmelor de bodyguarzi organizat la Kiev (Ucraina), dar și datorită muncii sale de la Salvamont Borșa. A organizat numeroase evenimente caritabile (donări de sânge), dar a și promis o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care furnizează date în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii tragediei.

Actualizare – IPJ Maramureş

Azi-noapte, 08 noiembrie, orele 00.55, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Moisei s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un autoturism care prezenta avarii în urma întrării în coliziune cu un gard de beton.

Acesta a fost condus de către un bărbat de 48 de ani din Borșa.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului, iar trupul neînsuflețit a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

VALEA CHIOARULUI / ACTUALIZARE 2: O autocisternă care transporta ciment s-a răsturnat pe marginea drumului. După o oră de resuscitare, şoferul a decedat (foto)

Vasile Dale

PRIMIM DE LA CITITORI: Gunoaie lângă tomberoane, pe str. Bucovinei (FOTO)

Vasile Dale

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA VIŞEU DE SUS: Produse de peste 22.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute indisponibilizate

Vasile Dale

2 mesaje

gogu noiembrie 8, 2020 at 1:59 pm

Un infractor notoriu, care a ținut borsa sub teroare, cu complicitatea autorităților, în urma cu niște ani. Nu ne mai fa am bine, ca societate, daca plangem falșii haiduci in genul lui botezanu. Despre jurnaliști, ce sa zici, jenant articol.

Raspunde
Nebotezat noiembrie 8, 2020 at 5:54 pm

Un criminal psihopat dubios, cei ce au fost arestati pentru uciderea ambulantierului erau oameni din anturajul lui, probabil cu complicitatea lui… Nu mai faceti eroi din recidivisti!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.