BREAKING NEWSRecomandate

BĂTAIE DE JOC! AU CARANTINAT CE AU VRUT EI! DEMISIA INCOMPETENŢILOR! Instituire carantină zonală pentru localitățile Tăuții Măgherăuș și Săcălășeni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș aduce la cunoștința cetățenilor, având în vedere valoarea ratei de infectare peste limita de alertă, că începând de astăzi, 10 noiembrie a.c., de la ora 17.00, se va institui în baza Ordinelor Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat, dr. Raed Arafat, măsura de carantinare zonală pentru localitățile Tăuții Măgherăuș și Săcălășeni (fără satele aparținătoare).

Măsurile care vor fi stabilite și care vor aplicate pentru prevenirea și limitarea infecției cu noul Coronavirus, vor intra în vigoare de la ora 17.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Acestea, dar și modelul Declarației pe proprie răspundere pentru circulația persoanelor în timpul zilei vor fi comunicate opiniei publice.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUN SPJ: Salvatorii montani solicitaţi în zona Valea Porcului – Vişeu pentru coborârea dintr-o zonă fără acces auto a unei femei bolnave

Redactie

PANICA IN BAIA MARE: UN APARTAMENT DINTR-UN BLOC CU PATRU ETAJE INVALUIT IN FUM (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Avem imaginile video ale impactului teribil de la Borșa în care o fată de 14 ani a murit (cameră supraveghere)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.