Mădălina Breban are 21 de ani, este din Chiuzbaia și este bolnavă. I-au fost descoperite mai multe tumori. Au fost lansate mai multe apeluri umanitare și foarte mulți oameni i-au sărit în ajutor, donând bani. Ultimul act caritabil în beneficiul Mădălinei vine din partea Şcolii de arte marţiale Academia Gladiators.

“Intrăm în ring cu un singur țel – să luptăm până la capăt pentru ceea ce ne dorim. Nu ne oprim la jumătatea drumului și mergem până acolo unde toată lumea zice că e imposibil să ajungem! Așa e și în viață, iar în această perioadă ne-am propus să luptăm peste barierele imposibilului alături de Mădălina.
În urmă cu câteva săptămâni, cu sprijinul lui Gabriel Georgescu, promotor Colosseum Tournament, am reușit să obținem unul dintre cele mai importante autografe din ringul K1, al luptătorului Freddie Kemayo. Mănușile care îi poartă semnătura vor fi licitate în cadrul unei acțiuni caritabile organizate de ACS Gladiators Baia Mare, iar banii obținuți vor fi virați în contul Mădălinei.
Regulament participare licitație caritabilă:
La fotografia cu mănușile semnate de campionul K1, Freddie Kemayo, licitați suma, suma de pornire este 200 lei. Licitația se încheie la finalul săptămânii, duminică, 22 noiembrie, iar mănușile vor reveni persoanei care a oferit cea mai mare sumă în cadrul licitației. Premiul va fi revendicat după ce câștigătorul face dovada că a virat banii în contul Mădălinei. Această luptă o ducem împreună!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a şcolii de arte marţiale.


Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.