Un accident de circulație s-a petrecut în seara zilei de 13 noiembrie a.c. în municipiul Sighetu Marmației pe artera principală de circulație (DN 18), în cartierul Bogdan Vodă. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30 pe fondul neacordării priorității de trecere.

În fapt, un autoturism marca Ford a părăsit strada Gheorghe Șincai, intrând pe strada Bogdan Vodă, cu intenția de a vira stânga, spre centrul municipiului. Deși trebuia să acorde prioritate de trecere la efectuarea acestei manevre, șoferul autoturismului Ford nu s-a asigurat și a fost lovit de un alt autoturism marca Audi A4. În urma coliziunii, a rezultat avarierea ambelor autoturisme și, din fericire, nu au fost răniți.

Ca urmare a avariilor suferite, unul dintre autoturismele implicate nu a putut fi mutat imediat de pe partea carosabilă, blocându-se astfel circulația pentru aproximativ 15 minute pe ambele sensuri de circulație. Din această cauză s-au format cozi imense pe ambele părți.

La fața locului a sosit un echipaj al Poliției rutiere, care a deviat circulația pe o rută ocolitoare și a dispus măsurile necesare pentru deblocarea părții carosabile. Conform martorilor, se pare că niciun dintre cei doi șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Sighet247

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.