Maramuresul IstoricRecomandate

CIRCULAŢIE BLOCATĂ: Haos aseară, în urma unui accident rutier produs în cartierul Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei


Un accident de circulație s-a petrecut în seara zilei de 13 noiembrie a.c. în municipiul Sighetu Marmației pe artera principală de circulație (DN 18), în cartierul Bogdan Vodă. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30 pe fondul neacordării priorității de trecere.

În fapt, un autoturism marca Ford a părăsit strada Gheorghe Șincai, intrând pe strada Bogdan Vodă, cu intenția de a vira stânga, spre centrul municipiului. Deși trebuia să acorde prioritate de trecere la efectuarea acestei manevre, șoferul autoturismului Ford nu s-a asigurat și a fost lovit de un alt autoturism marca Audi A4. În urma coliziunii, a rezultat avarierea ambelor autoturisme și, din fericire, nu au fost răniți.

Ca urmare a avariilor suferite, unul dintre autoturismele implicate nu a putut fi mutat imediat de pe partea carosabilă, blocându-se astfel circulația pentru aproximativ 15 minute pe ambele sensuri de circulație. Din această cauză s-au format cozi imense pe ambele părți.

La fața locului a sosit un echipaj al Poliției rutiere, care a deviat circulația pe o rută ocolitoare și a dispus măsurile necesare pentru deblocarea părții carosabile. Conform martorilor, se pare că niciun dintre cei doi șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Sighet247

Te-ar putea interesa si

FOTO: Femeie de 84 de ani, accidentată pe str. G. Coşbuc din Baia Mare. Ar fi căzut în fața mașinii

Redactie

FOTO – Mai multe accidente s-au produs în Ajunul Crăciunului în Maramureș

Vasile Dale

CÂINE POLIŢIST ÎN ACŢIUNE: Wat alături de poliţişti în combaterea contrabandei de tutun (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.