BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

(FOTO) / ACTUALIZARE – INTERZIS, DAR NU ȘI PENTRU EI: Candidații PNL la Parlamentul României în restaurant la Vișeu de Sus. Unul ar fi fost depistat pozitiv și ar trebui să fie în izolare!

Bătaia de joc și călcarea în picioare a ordinelor și interdicțiilor emise de Guvernul României condus de liberalul Ludovic Orban este la modă printre liberalii din Maramureș. De această dată în prim plan ies candidații PNL la Parlamentul României, Călin Bota (locul 1 și Florin Alexe (locul 2). Cei doi, alături Radu Coman (PNL – consilier județean), erau în această seară în restaurantul Miraj din Vișeu de Sus. La o singură masă, fără distanțare, fără măști și culmea cu încălcarea în picioare a legii. La ultima raportare a DSP Maramureș, rata de infectare la Vișeu de Sus era de 3,65 la o mie de locuitori. Normal în conformitate cu Hotărârea CNSU nr. 54, pct 42 restaurantele unităților de cazare sunt deschise doar pentru persoanele cazate!!! Cum explică oare cazarea consilierului județean PNL? Locuitor al Vișeului?

Florin Alexe, propunerea ”profesionistă” a lui Bogdan pentru Camera Deputaților?

Fost lider al PNL Sectorul 3 București, demis de Orban din funcție încă din 2018, acuzat de blaturi cu PSD, Alexe este partenerul de afaceri al lui Bogdan și un apropiat al acestuia. Așa se explică ce caută ”profesionistul” Florin Alexe pe lista PNL Maramureș pentru Camera Deputaților, parașutat tocmai din București. Că reprezentanții PNL din județ au acceptat propunerea lui Bogdan fără să crâcnească e alegerea lor. Că Bogdan l-a convins și pe Orban că Alexe este cel mai potrivit pentru Maramureș e tot problema lor! Dar când un infectat COVID-19 se plimbă prin Maramureș fără să aibă nicio reținere, devine și problema noastră! Concret, cu o zi înainte de vizita în Maramureș a agentului de campanie al PNL, Klaus Iohannis, toți peneliștii care puteau ajunge în preajma președintelui au fost testați, la fel ca și angajații Consiliului Județean. Pentru Florin Alexe, însă, rezultatul a fost cu ”GHINION”. Pentru că Alexe a fost depistat pozitiv COVID-19 și, potrivit procedurii, în 6 noiembrie, în loc să ”pupe” poala președintelui, s-a prezentat la Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare pentru evaluarea obligatorie. Și, așa cum spune legea dată tocmai de peneliști, prin DSP-uri, în cazul în care ești confirmat pozitiv, intri automat 14 zile în carantină, timp în care urmezi cu strictețe medicamentația impusă și, în caz că te simți rău, iei legătura cu medicul de familie.

Cum se explică faptul că, la doar 8 zile de la confirmarea sa, Alexe se află în Vișeu de Sus, la masă cu secretarul de stat și candidatul aflat pe prima poziție pe lista PNL Maramureș, Călin Bota, cu primarul PNL Vasile Coman și cu liderul PNL Vișeu de Sus și consilier județean PNL Radu Coman (ultimii doi au fost, până în urmă cu câteva luni, membri și reprezentanți PSD).

Poate și poliția se va autotesiza în acest caz, care este confirmat de imagini și ne va explica ce sancțiuni se prevăd în cazul celor care sunt acuzați de zădărnicirea combaterii bolilor. Articolul 352 din Codul Penal stipulează, la art. (1), că ”Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Și așa, nesimțirea PNL atinge cote alarmante! Cei care ne închid în case și ne țin în carantină, ne închid afacerile și ne amendează doar pentru că respirăm, dau dovadă de nesimțire crasă când vine vorba de ei. Pentru că, normal, legea se aplică doar la unii!

ACTUALIZARE

De la Vișeu de Sus ne parvim informații și din tabară PNL. Aceștia susțin că primarul orașului nu se afla în restaurant. Consilierul județean Coman Radu ne-a transmis că are cazare la unitatea respectivă, anexând inclusiv o factură de achitare a camerei.

Pe de altă parte, Florin Alexe susține că nu este pozitiv Covid-19 și totul este o făcătură marca PSD, iar fotografiile au fost făcute chiar de candidatul PSD-ului la Camera Deputaților, Gheorghe Șimon. Acesta a continuat că psd-istul se afla în restaurant, la o masă alăturată cu o delegație de câteva persoane. Candidatul PNL ne-a trimis chiar rezultatul negativ al testului COVID-19 atașat.

Florin Alexandru Alexe a fost cazat la Mirage Resort Viseu de Sus.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

MĂSURI FERME: Doi sigheteni, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni rutiere

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Ambulanţă implicată într-un accident la intersecţia Bd. Bucureşti cu Bd. Republicii (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV: CARUTA SPULBERATA DE TIR PE DN18 LA ROSNA. DOUA PERSOANE RANITE GRAV (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.