Mai multe echipaje de poliţie, cu un negociator din cadrul IPJ Maramureş, dar şi pompierii s-au deplasat în urmă cu puţin timp la cel mai înalt turn industrial din România, de pe platforma Cuprom din Baia Mare.

Un suporter al echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare a decis să protesteze urcându-se în turn şi cerând demisia antrenorului echipei. Solicitarea vine în contextul în care ieri Progresul Şomcuta Mare a învins cu 2-0 echipa băimăreană, în derbiul Ligii 3.

El cere şi prezenţa primarului Cătălin Cherecheş, care să semneze demisia tehnicianului. Biroul de presa al IPJ Maramureş ne-a confirmat incidentul precizându-ne şi faptul că băimăreanul are două solicitări: demisia, dar şi o problemă cu iubita.
Întregul incident este transmis pe facebook.

Actualizare

Într-un final, după câteva ore, băimăreanul a coborât teafăr de pe turn, urmând să fie dus pentru investigaţii la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14 30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri.

Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un barbat de 30 ani din Baia Mare.

În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn.

Acesta a fost sancționat contraventional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.