BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: L-AU OMORÂT – Asistentul medical din Vișeu de Sus a murit răpus de COVID. ”E haos la DSP”, spunea în ultima discuție cu presa. Va plăti cineva?

Asistentul medical Marius Iuga de la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus a pierdut lupta astăzi, 16 noiembrie 2020, cu noul coronavirus. Un asistent medical ”de modă veche” care respecta cu strictețe toate protocoalele. Un cadru medical care A FOST UCIS! Nu greșim când spunem acest lucru! A fost ucis pentru că un individ a schimbat peste noapte anumite protocoale. Chiar asistentul medical ne-a confirmat acest lucru spunând că ”este convins că așa a fost infectat cu COVID-19”.

Ce s-a întâmplat cum s-a infectat?

Cadrul medical a discutat cu noi pentru ultima dată pe 11 noiembrie 2020, la câteva zile după ce fusese confirmat pozitiv. Marius Iuga ne-a povestit că deși trecuseră câteva zile, absolut nimeni din DSP Maramureș nu s-a sinchisit să îl sune pentru a face ancheta epidemiologică.


”Încă nu m-a sunat nimeni, își caută încă morții (făcând referire la un articol publicat de noi în care DSP Maramureș a ascuns într-un weekend 14 persoane decedate, ei raportul 0 decese n.r.). E haos la DSP” Era 11 noiembrie 2020. Două zile mai târziu, cadrul medical a început să se simtă rău și a fost dus la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus. Vineri noaptea, a fost transferat la Spitalul Suport Covid TBC Baia Mare unde nu a necesitat intubare. Din păcate, starea de sănătate s-a agravat iar duminică a fost intubat pe secția ATI a Spitalului TBC. ”Să sperăm că totul va fi bine. E un luptător” ne-au transmis sursele noastre din rândul cadrelor medicale. Din păcate, astăzi asistentul medical Marius Iuga a pierdut lupta cu virusul.

Întrebări fără răspunsuri

Nici până la această oră DSP Maramureș nu a comunicat dacă aspectele sesizate public de asistentul medical despre modul în care s-a infectat! S-au spălat oare toți pe mâini și au îngropat totul? Conducerea Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus are ceva de spus? Credeți că telefoanele dumneavoastră date în stânga și în dreapta după ce starea de sănătate a asistentului medical se înrăutățea vor duce la iertare? Răspunde cineva pentru moartea cadrului medical? Sunteți acum fericiți că reușit prin incompetența voastră să ucideți un om? Nu vă crapă totuși obrazul de rușine? Demisia incompetenților!

Pe această cale transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeul să îl odihnească în pace.

Te-ar putea interesa si

SNPR DECUS ROMÂNIA vă urează CRĂCIUN FERICIT

Vasile Dale

Târgu de Crăciun la Mireșu Mare

Vasile Dale

Halucinant: Borsean de 25 dus cu elicopterul SMURD. A taiat cauciurile masinii Garzii Forestiere

Vasile Dale

1 mesaj

Liviu Dughir noiembrie 18, 2020 at 12:20 pm

A fost o persoana care respecta toate regulile, mai mult tragea semnale de alarma cand acestea erau incalcate.
Un proverb spune romanesc ” Omul potrivit, la locul potrivit! „. Au venit altii si l-au transformat in conformitate cu vremurile ” Prostul potrivit, la locul nepotrit!” Si uite asa in copil a ramas fara tata, o familie fara un membru de baza. Detergentul PNL l-a spalat pe primarul PSD-ist si l-a primit cu bratele deschise, iar hora continua. In acest moment copilul lui Marius este infectata, este vorba de o fata, si are simptome. Peste cateva zile este ziua ei. Triste vremuri! Aviz idiotilor care sustin ca le este incalcata libertate de miscare, etc. Libertatea ta de miscare se termina cand apare riscul de a face rau la altii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.