Maramuresul Istoric

VIŞEU DE JOS: S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan cu un permis de conducere fals

Ieri dimineaţă, în jurul orei 08:30, echipajul mixt de ordine publică poliţie-jandarmerie aflat în filtrul instituit pe D.J. 188, la ieşirea din localitatea Vişeu de Jos, au oprit pentru verificarea motivului deplasării un autoturism care se deplasa din direcţia comuna Bogdan Vodă înspre Vişeu de Jos.

S-a solicitat conducătorului auto să prezinte pentru control documentele sale şi ale autovehiculului condus, ocazie cu care s-a stabilit identitatea acestuia: bărbat de 36 de ani din comuna Ieud.
După verificarea valabilităţii documentelor autovehiculului bărbatul a prezentat pentru control un permis de conducere, aparent emis de Ucraina, care a ridicat suspiciuni privind autenticitatea. De asemenea, verificările în bazele de date au relevat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

****

La Sighetu Marmaţiei au acţionat şi poliţiştii rutieri, împreună cu reprezentanții R.A.R. Maramureș, şi au efectuat controale în trafic privind starea tehnică a autovehiculelor care circulă pe drumurile publice.
Din cele 46 de autovehicule verificate, în 16 cazuri au fost constatate diverse contravenţii care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 3.215 lei.Totodată au fost ridicate trei certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAȚIEI: Șantajist la 16 ani prins în flagrant. Agresa și amenința zi de zi un minor de 13 ani (actualizare)

Vasile Dale

IMAGINI TERIBILE PE DN18: A FOST ARUNCATA CU BOLIDUL INTR-UN PODET DIN BETON LA RONA DE SUS (FOTO/VIDEO) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VIDEO – Pagube considerabile provocate de o activitate organizată ilegal pe mașini offroad la Săliștea de Sus

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.