ImportantMaramuresul Istoric

DEFICIENŢE: Sincope constatate la lucrările executate pe drumurile județene de pe Valea Izei

Oamenii din localitatea Strâmtura au solicitat prezența președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, în localitatea lor. Aceștia susțin că, în zilele cu ploi torențiale, podul de pe Valea Boia nu face față debitului de apă și le inunda gospodăriile. Având în vedere că în zonă se execută lucrări de reabilitare a Drumului Județean 186, oamenii au cerut ca Podul Boii să fie consolidat.

Ionel Bogdan împreună cu primarul comunei Strâmtura, Ioan Pasere, au făcut o vizită în teren. ”Este vorba despre deficiențe legate de infrastructură. Am cerut executantului lucrării, Autotehnorom SRL, să găsească soluții rapide pentru acest pod, să fie dimensionat corect și să realizeze lucrări de calitate”, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș.

Ionel Bogdan a continuat vizita de lucru pe Valea Izei, în localitatea Bogdan Vodă. Și aici au fost identificate sincope la lucrările de infrastructură. ”Am discutat despre acestea cu primarul Anuța Bizău și cu localnicii. Lucrările la drum au fost suprapuse peste cele de apă și canalizare, rigolele nu sunt finalizate, vine iarna și drumul devine un pericol pentru șoferi și localnici. Am solicitat de urgență executantului să pună în siguranță drumul, să îl semnalizeze corespunzător pentru ca viața oamenilor să nu fie pusă în pericol pe acest tronson de drum”, a punctat Ionel Bogdan.

Președintele Consiliului Județean a subliniat că nu acceptă ca lucrările la drumurile județene executate în Maramureș să se facă de mântuială. Astfel de controale privind calitatea lucrărilor precum și respectarea termenelor asumate prin contractele de execuție vor fi efectuate în permanență.

Te-ar putea interesa si

LA RĂCOARE: Șofer beat criță ce a furat o mașină și a făcut accident a fost trimis după gratii

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții – Importante cantități de droguri descoperite de ofițerii antidrog din Maramureș la Rona de Sus

Vasile Dale

Exclusiv: Crimă la Vișeu de Sus. Suspectul a fost prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.