Eveniment

DEALUL HERA: O femeie din Vişeu de Jos s-a răsturnat cu maşina pe plafon

Ieri, 23 noiembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău, au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 18 Dealul Hera, o maşină s-a răsturnat pe plafon.
Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o femeie în vârstă de 45 de ani din Vişeu de Jos, care conducea autoturismul dinspre Sighetu Marmaţiei spre Petrova, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens intrând în șanțul din beton de pe partea stângă a direcției de deplasare, după care s-a răsturnat pe plafon.
În urma accidentului conducătoarea auto a suferit leziuni uşoare şi a primit îngrijiri medicale. Ea nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

*****

Şapte certificate de înmatriculare reţinute de poliţişti la Ocna Şugatag

În cadrul unei acţiuni derulată ieri, 23 noiembrie, de poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au fost verificate în trafic 24 de autoturisme care circulau pe drumurile publice de pe raza Secţiei.
Întrucât 15 dintre conducătorii auto opriţi pentru control au săvârşit diverse contravenţii menţionate de O.U.G. nr 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, acţiunea s-a soldat şi cu amenzi în valoare totală de aproape 6.000 de lei.
Totodată, fiind verificate şi aspecte ce ţin de starea tehnică a autoturismelor puse în circulaţie, în şapte cazuri s-a impus luarea măsurii complementare de reţinere a certificatelor de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

DE ZIUA PROTECŢIEI CIVILE: ÎNAINTĂRI ÎN GRAD la ISU MARAMUREŞ

Redactie

COMUNICAT DNA: 4 angajați cu funcție de conducere au fost trimiși în judecată de procurorii anticorupție

Vasile Dale

ATENȚIE ȘOFERI: Iarna a revenit în forță în Maramureș. Drumuri acoperite cu zăpada (foto/video)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.