BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT RUTIER PE DE 58: O tânără s-a răsturnat pe partea carosabilă cu motocicleta

Ieri, 25 noiembrie, în jurul orei 13.25, pe D.E. 58 a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. În timp ce conducea o motocicletă dinspre Cicârlău spre Tăuţii Măgherăuş, pe o porţiune de drum în curbă uşoară la stânga, marcaj longitudinal discontinuu, fără restricţii rutiere, o tânără de 24 de ani din Cicârlău, a pierdut controlul motocicletei şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.
Conducătoarea auto purta casca de protecţie şi a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În urma accidentului tânăra a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi nu a mai necesitat internarea.

A condus fără permis, a produs un accident cu victimă şi a părăsit locul faptei. Urmarea? A fost reţinut pentru 24 de ore

Luni, 23 noiembrie, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului, a fost sesizat despre faptul că, la intersecția străzii Barajului cu strada Arinului, s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale, fiind avariat un stâlp al rețelei electrice.

La locul producerii accidentului nu a fost găsit autoturismul implicat în eveniment însă, în urma investigațiilor efectuate, acesta a fost identificat în afara părții carosabile, în dreptul unui imobil de pe strada Barajului. Autoturismul nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare şi prezenta mai multe avarii pe partea dreaptă.

Ieri, 25 noiembrie, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au identificat şi conducătorul autoturismului. Este vorba despre un tânăr de 19 ani care a recunoscut că se afla la volan şi că nu a apelat SUAU 112 pentru a anunța accidentul deoarece nu deţine permis de conducere. Poliţiştii au mai stabilit şi faptul că în autoturism se mai aflau două persoane iar una dintre ele a fost rănită în urma accidentului, dar aceasta nu s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, şi modificarea locului accidentului şi au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

Două certificate de înmatriculare reţinute de poliţişti la Borşa

În cadrul unei acţiuni derulată ieri, 25 noiembrie, de poliţiştii rutieri din Borşa, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au fost verificate în trafic 16 autoturisme care circulau pe drumurile publice de pe raza oraşului.
Întrucât nouă dintre conducătorii auto opriţi pentru control au săvârşit diverse contravenţii legate de starea tehnică a autovehiculelor puse în circulaţie, menţionate de O.U.G. nr 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, acţiunea s-a soldat şi cu amenzi în valoare totală de aproape 3.000 de lei.
Totodată, în două cazuri s-a impus luarea măsurii complementare de reţinere a certificatelor de înmatriculare.

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Două adolescente lovite lângă o trecere pentru pietoni din zona Pieței Agroalimentare din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

RETINUT DE POLITIE: UN TANAR DIN MARAMURES PRINS BEAT SI FARA PERMIS IN CLUJ NAPOCA

Vasile Dale

SĂLIŞTEA DE SUS: Manevra de condus cu spatele atunci când eşti beat la volan te poate duce cu maşina în râu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.