BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

FOTO EXCLUSIV: BĂTAIA DE JOC A DSP MARAMUREȘ CONTINUĂ: ”Cum se simte bunica”? Răspuns: ”E bine. E moartă de o săptămână și jumătate!”

V-am prezentat săptămâna trecută cazul halucinant al asistentului medical ucis cu zile de așa zile ”autorități” din cadrul Ministerului Sănătății dar și așa-zișii ”profesioniști” ai Direcției de Sănătate Publică Maramureș. Vă spuneam că în cazul său ancheta epidemiologică NU S-A REALIZAT. Ba mai mult, soția asistentului medical a fost sunată de DSP Maramureș cu câteva ore înainte de a-și conduce pe ultimul drum pe cel care a fost STÂPUL CASEI!!!

Continuă astăzi seria halucinantă a hai să le spunem gafelor celor de la Direcția de Sănătate Publică Maramureș. Aceștia sunt oare pur și simplu sunt depășiți de situație sau își bat joc fără pic de rușine de maramureșenii care au fost depistați pozitiv COVID-19.

O bătrână din satul maramureșean Prislop a decedat la spital după ce a fost confirmată pozitiv COVID-19. Bătrânica locuia într-o zonă retrasă a satului, împreună cu soțul acesteia. Nimeni nu știe cum a contactat virusul. Cert este că soțul acesteia este sănătos, fără nicio problemă. Din păcate, pentru femeie virusul a fost mortal. Cel puțin așa susțin medicii. De cealaltă parte, familia susține că nu virusul ar fi fost cauza decesului, ci alte probleme medicale.

Însă toată această controversă este oarecum neimportantă față de INCOMPETENȚA CELOR DE LA DSP MARAMUREȘ. Aceștia la o săptămână și jumătate de la deces au sunat-o pe fiica femeii pentru a o întreba cum se simte bătrânica. Discuția dintre reprezentantul (a) DSP Maramureș și femeie este pur și simplu halucinantă:

”Scuze pentru deranj însă trebuie să vă spun ceva: cine conduce DSP-ul în Maramureș pentru că bunica e moarta de o săptămână și jumătate. Cei de la DSP ne-au sunat să ne întrebe cum se simte bunica. Răspunsul mamei a fost: Se simte bine. E moartă! Cum să fie moartă? La noi în baza de date e vie!”.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EDITORIAL: Manipulare marca USR în Maramureș?

Redactie

In vecini: Un sofer din Viseu de Sus a distrus trei masini. Doua persoane ranite (foto)

Vasile Dale

INTERVENȚII: COROIENI – 3.000 de baloți de fân au fost mistuiți de flăcări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.