BREAKING NEWSImportantRecomandate

STOP AMĂGIRILOR DIN AGRICULTURĂ!

Din Parlamentul României mă voi lupta să transform cu adevărat satele românești prin dezvoltarea clasei de mijloc la sat! 

Încurajăm doar agricultorii care muncesc din greu pentru a ne pune pe masă bucate românești!

România are un potențial agricol uriaș, cu toate acestea 69% din fermele de subzistență ale Uniunii Europene sunt în țara noastră.

Securitatea alimentară a României trebuie asigurată din agricultura națională, în plus bogata noastră țară poate deveni unul din cei mai importanți jucători din industrie la nivelul Europei. 

Sprijinim tinerii fermieri prin simplificarea legislației și oferirea de consultanță pentru a înființa o fermă, pentru a se constitui într-o fomră de organizare și de a respecta toate normele legale. Ne dorim ca rețelele de colectare, depozitare, procesare și distribuție a produselor românești să nu mai fie un deziderat greu de atins și o temă populistă de campanie electorală pe care politicienii o exploatează din 4 în 4 ani. 

România are nevoie să se pregătească temeinic pentru schimbul de generații în agricultură.

Tinerii trebuie să se întoarcă acasă să dea valoare pământului românesc. Ne-am întâlnit cu mulți tineri hotărâți să preia fermele bunicilor și ale părinților, să aplice pentru programe de dezvoltare care îi vor ajuta să-și îmbunătățească performanțele. O mare parte dintre acești tineri au căpătat exeperiență în ce înseamnă agricultură performantă muncind de ani buni în agricultura altor state din Uniunea Europeană. Doar prin aceste mecanisme depopularea satelor nu va mai fi o problemă.

Suntem alături de toți agricultorii, îi vom încuraja să producă local, să își desfacă produsele mai ușor și organizat, să punem capăt acestei agriculturi de subzistență care este astăzi prezentă în mare parte din județ. Nu vom uita în acest demers nici fermierii care sunt în zone defavorizate, lovindu-se de constrângeri naturale și de relief nefavorabil, fapt ce le îngreunează activitatea agricolă.

Vom preveni prin măsuri rapide abandonul acestor zone oferind sprijin activităților agricole tradiționale. Este păcat de la Dumnezeu că din lipsa de viziune și voință politică Maramureșul își pierde potențialul agricol.

Legislația în domeniul agriculturii are nevoie de intervenție rapidă, ea trebuie mult simplificată pentru a o face mai clară, ușor de aplicat și respectat. 

Vor primi subvenții doar agricultorii care muncesc cu adevărat pământul românesc și au grijă de animale în fermele lor! 

Din 6 Decembrie Scoatem Maramureșul și țara din criză! 

Votează PRO România!

Viorica Marincaș 
Candidat la Camera Deputaților

Articol comandat de PRO Romania – Filiala Maramures, cod mandatar financiar 11200008

Te-ar putea interesa si

Sesiuni demonstrative în vederea acordării primului ajutor de urgenţă

Redactie

ATENŢIE CUI TRIMITEŢI BANI: Un fals poliţist a înşelat o maramureşeancă cu 400 de euro

Vasile Dale

TEDI: Program național derulat online cu copiii maramureșeni, din 27 de școli

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.