BREAKING NEWSEvenimentSport

PORTRET DE JANDARM: Performanţele sportive ale plt. adj. șef Silaghi Florin Vicențiu, din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Baia Mare

Astăzi sărbătorim Ziua Națională a României, zi cu o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi, mai ales în contextul în care ne aflăm. Astfel, ne-am gândit să expunem povestea, plt. adj. șef Silaghi Florin Vicențiu din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Baia Mare, care în timpul său liber practică înot. Cu dorinţa de a face performanţă, pe jandarm îl găsim frecvent într-un bazin de înot din Baia Mare, acesta antrenând atât colegi care doresc să îşi perfecţioneze sau să îşi îmbunătăţească condiţia fizică cât şi alţi sportivi din Baia Mare şi nu numai.

Încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș în anul 1996, a participat de nenumărate ori, atât la concursurile organizate de către Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române cât și la concursurile de Master, organizate de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.


La numeroasele competiții la care a participat jandarmul nostru a obţinut locuri fruntaşe astfel:

În anul 2015 a obținut locul 2 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Brăila.
În anul 2016 a obținut locul 2 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Arad.
În anul 2017 a obținut locul 2 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Bacău.
În anul 2018 a obținut locul 1 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Târgoviște.
În anul 2019 a obținut locul 1 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Baia Mare.

Profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei a făcut ca acesta să fie foarte apreciat la locul de muncă, pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. Amintim doar cel mai recet exemplu. În data de 27 septembrie a.c., în jurul orelor 10:30, plt.adj. șef Silaghi Florin Vicențiu în timp ce se afla în executarea misiunii de asigurare a ordinii publice în zona unei secții de votare de pe b-dul Republicii din municipiul Baia Mare, a observat două persoane de sex masculin care aveau asupra lor un bagaj suspect. Colegul nostru a solicitat sprijin echipei de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș. În urma verificărilor s-a constatat faptul că cei doi au pătruns într-un imobil de pe b-dul Republicii, aflat în construcție, de unde au sustras cablul din panoul de siguranță. Cele două persoane, corpul delict și actele de constatare au fost predate către Poliția Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor.

De peste douăzeci de ani, colegul nostru reușește să îmbine devotamentul, spiritul civic și profesionalismul, specifice carierei de jandarm, cu pasiunea pentru înot.
Ne bucurăm să avem printre noi oameni cu multiple pasiuni, dedicați Armei Jandarmeriei!

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Un şofer a plonjat în albia unui pârâu la Seini, un altul a fost reţinut pentru conducere fără permis

Vasile Dale

VIȘEU DE SUS: ARESTAT PREVENTIV – A încălcat un ordin de protecție și a mers la locul de muncă al fostei concubine amenințând-o cu moartea

Vasile Dale

OPERATIVITATE: Poliţiştii din Cavnic au recuperat banii furaţi din casa unui bătrân de 81 de ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.