BREAKING NEWSImportantRecomandate

PRO ROMÂNIA: Patriotismul se arată prin fapte

Oare ne va da sărbătoarea națională de gândit? 

Această mare sărbătoare fiind extrem de apropiată de alagerile parlamentare trebuie să îi îndemne pe toți politicienii la mai puține discursuri și la mai multă acțiune. 

Este necesar mai mult ca oricând ca în Parlament să se producă o schimbare majoră. La conducerea României, în aceste momente dificile, trebuie să fim reprezentați în Parlament și la Guvernare de mari oameni de stat, exact așa cum au fost înaintașii noștri care au înfăptuit Marea Unire în anul 1918. Să fim reprezentați de oameni determinați în a face bine pentru popor, oameni care au dorința să includă România în top 10 economii ale Uniunii Europene și nu doar să păstreze locul rușinos pe care suntem astăzi, oameni care sunt capabili să urmeze exemplul acelor bărbați și femei de stat care au condus România în anul 1918. Astfel, din anul 2020 trebuie sa transformăm această frumoasă țară, nu să ne spunem mereu că suntem nepregătiți și că încă nu am reușit să facem o Românie mai bună nepoților și strănepoțlor. Ceea ce se întâmplă astăzi este o rușine gorzavă. 

Este important ca această sărbătoare națională să ne dea de gândit, să ne îndemne spre reflectare și analiză ca să realizăm cu toții potențialul uriaș pe care îl are țara noastră și ce putem înfăptui dacă vom trimite în Parlament la aceste alegeri adevărați oameni politici, oameni de caracter, vizionari, dedicați muncii, profesioniști, corecți și responsabili. 

Totuși, cu tristețe suntem obligați să constatăm că deși România a făcut pași spre o situație mai bună, este în continuare departe de a-și fi atins adevăratul potențial. Avem mari întârzieri în sectoare extrem de importante precum sănătatea, educația, infrastructura sau bunăstarea socială, factori care au condus chiar la emigrarea a aproape 4 milioane de români. 

Așadar, în această perioadă de criză, avem nevoie ca aceast popor să își aleagă doar acei oameni care vor fi cu adevărat îndreptățiți să o administreze. Să aleagă oameni care au demonstrat și care sunt capabili să facă politica pentru oameni și nu pentru politicieni, oameni care sunt capabili să lase orgoliile politice de-o parte și care nu răspund intereselor de grup. 

Deși în politică sunt multe perdele de fum și mult zgomot de fundal, sunt convinsă că alegătorii au devenit suficienți de inteligenți și nu mai pot fi păcăliți. 

Este trist ca cei mai mulți politicieni din Parlament nu își înțeleg menirea! 

La Mulți Ani România !

Din 6 Decembrie scoatem țara din Criză! 

Votează PRO România! 

Viorica Marincaș
Candidat la Camera Deputaților

Articol comandat de PRO Romania – Filiala Maramures, cod mandatar financiar 11200008

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII: Minore din Constanţa, aduse la “produs” în hotelurile din Baia Mare. 150-400 lei partida de sex

Redactie

EXCLUSIV: Și-a înjunghiat soția sub privirile prietenilor de pahar la Sighetu Marmației. Femeia operată de urgență

Vasile Dale

INCENDII ÎN WEEKEND: Pompierii maramureșeni au intervenit la cinci situații de urgență

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.