BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Impact între două autoturisme la Sighetu Marmaţiei

Un accident de circulație s-a petrecut în dimineața zilei de 2 decembrie a.c. pe raza municipiului Sighetu Marmației.

În fapt, imediat după ora 11:00, conducătorul unei autoutilitare de mici dimensiuni care se deplasa pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu nu a respectat obligațiile impuse de indicatorul rutier „STOP”, amplasat la intrarea în intersecția cu strada Pintea Viteazu, a intrat în intersecție fără să oprească și să se asigure suficient, izbind în plin un autoturism marca Peugeot condus de către o femeie.


În urma accidentului a rezultat avarierea serioasă a ambelor autoturisme implicate, autoturismul Peugeot fiind proiectat în zidul unei case.

Din primele informații, se pare că în urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Intersecția în cauză este una cu probleme în municipiul Sighetu Marmației, înregistrându-se în trecut mai multe accidente grave, vizibilitatea la intrare fiind una redusă.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO. PREMIERUL UNGARIEI, ÎN INSPECȚIE ÎN VAMA PETEA/CSENGERSIMA: ”Ne așteptăm la un val mare de refugiați”

Vasile Dale

ASUAJU DE SUS: Bărbat mort găsit într-un şanţ

Redactie

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului; Autosesizare în regim de urgență și cercetare administrativă privind situația persoanelor cu dizabilități de la CRRPH Sighet

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.