Important

TEDI: Program național derulat online cu copiii maramureșeni, din 27 de școli

Programul național Școala Siguranței TEDI, adresat elevilor de clasa I, continuă cu a VI-a ediție. Cu toate că anul acesta porțile școlilor sunt închise el s-a adaptat perioadei pe care o parcurgem și se întâlnește cu copiii maramureșeni, din 27 de școli, în mediul online.

Aici, prin activitățile și jocurile distractive concepute pentru ei, cu sprijinul partenerului MASPEX România și prin intermediul cadrelor didactice și a polițiștilor de prevenire, TEDI îi ajută pe copii să-și însușească cunoștințele despre circulația rutieră, despre modalitățile de evitare a pericolelor și modalitățile de petrecere a timpului liber în siguranță, atât acasă, cât și la școală sau la joacă.
La nivelul județului polițiștii de prevenire s-au întâlnit în mediul online cu peste 100 de copii, cu care au discutat despre siguranța lor acasă și în mediul online.
Programul continuă și cu alte teme de interes pentru copii, iar polițiștii de prevenire vor sprijini cadrele didactice în derularea activităţilor pe tot parcursul anului școlar.
Tedi – Școala Siguranței” este un program educațional care se înscrie în inițiativa remarcabilă a îmbunătățirii siguranței celor mici din clasa I. Programul este inițiat de firma Maspex Romania și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educației Naţionale și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română.Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Aluviuni aduse pe DN18 în Pasul Gutâi după o ploaie torenţială

Redactie

Manifestările din spațiul public în atenția jandarmilor maramureșeni

Redactie

O SINGURĂ ZI: Trei maramureşeni depistaţi la volan, fără permis de conducere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult