Eveniment

SIGURANŢA ÎN TRAFIC: Ample acţiuni organizate de poliţişti la începutul sezonului rece

De la conducerea unui autovehicul de către o persoană în stare de ebrietate sau fără pemis până la producerea unei tragerii nu este decât un pas! Pentru a preveni producerea unor incidente şi rănirea unor persoane, poliţiştii sunt prezenţi şi în sezonul rece, zilnic, pe drumurile publice din judeţ.
Spre exemplu ieri, 04 decembrie, poliţiştii au fost prezenţi pe mai multe drumuri publice de pe raza întregului judeţ. 57 de vehicule conduse pe raza comunelor Groși, Săcălășeni, Coaș, Dumbrăvița și Coltău au fost oprite pentru verificări de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi.
Alte aproape 100 de autovehicule au fost oprite tot ieri de poliţiştii din Cavnic, Târgu Lăpuş, Vişeu de Sus şi Suciu de Sus, în cadrul acţiunilor organizate pentru siguranţa participanţilor la trafic.
Faţă de persoanele care au fost surprinse încălcând normele rutiere au fost luate măsuri legale. Astfel, au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice , iar o parte dintre şoferi au rămas fără permisele de conducere sau certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Din fericire, pe raza judeţului nostru nu sunt drumuri blocate sau cu circulaţie restricţionată. Pentru că este posibil ca unele sectoare de drum să fie acoperite cu polei, vă sfătuim ca atât în localităţi cât şi în afara acestora să circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă şi să păstraţi distanţa în mers! Dacă în viaţa de zi cu zi se numeşte spaţiu personal, în trafic se numeşte distanţă de siguranţă!
Pe drumurile aglomerate, păstraţi-vă calmul şi nu uitaţi de politeţea în trafic! Manifestaţi atenţie sporită în zona trecerilor pentru pietoni, mai ales că unul dintre pietonii de azi poate fi chiar Moş Nicolae!

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNE ÎN MIEZ DE NOAPTE LA REMETEA CHIOARULUI: 7.000 pachete cu țigări confiscate după o urmărire în trafic 

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / ORBIT DE FARURI / ACTUALIZARE: Un polițist din Tg. Lăpuș a provocat un carambol în fața discotecii din Dămăcușeni. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO maşinile avariate)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Elevii o iau razna în școli. După ce au aruncat scaune prin clasă, acum s-au filmat PRIZÂND … cretă! Totul la Școala Gimnazială Desești (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.