EvenimentMaramuresul Istoric

FOTO / INCENDII ÎN FÂNAŢE, PIATRA, IAPA: Au ars produse din carne dintr-o afumătoare, cherestea, baloţi de fân, din cauza coşurilor de fum

Ieri, 05.12.2020, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii.

Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației au intervenit în Iapa, unde un coș de fum a luat foc. În urma incendiului au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn, 1 metru pătrat dintr-o afumătoare și circa 20 kg de produse din carne de porc.

Pichetul de pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Fânațe. În sprijinul pompierilor lăpușeni au venit și pompierii băimăreni cu un echipaj de stingere, dar și serviciile voluntare din localitățile Cernești, Lăpuș și Copalnic. Incendiul a distrus circa 100 de baloți de fân și 20 de metri cubi de cherestea. De asemenea, în urma incendiului s-au deteriorat circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn.



Pompierii sigheteni au fost alertați în legătură cu producerea unui incendiu în localitatea Piatra. Militarii au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. La locul intervenției au fost prezenți și pompierii voluntari din Remeți. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn, aproximativ 50 de metri pătrați de pod din lemn, diverse obiecte de îmbrăcăminte și s-au degradat circa 130 de metri pătrați de parchet și 100 de metri pătrați de tavan. Echipajul medical prezent la fața locului a acordat asistență medicală unei persoane în vârstă de 51 de ani, care a suferit un atac de panică. Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Vaccinare la chiuvetă – Percheziții la Centrul de Vaccinare din Vişeu de Sus. Asistenta șefă a fost arestată preventiv (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO: Accident la intrare în Ilba. Două mașini s-au ciocnit

Redactie

MINTE BOLNAVĂ: Un bărbat a spânzurat doi câini lângă un cimitir din Ilba. Reținut pentru 24 de ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult