Important

VERIFICĂRI: Polițiștii din cadrul Biroului Control Comercial-Direcția Poliția Locală au controlat pieţele și cele două CENTER-uri din Baia Mare

Polițiștii din cadrul Biroului Control Comercial-Direcția Poliția Locală au derulat mai multe activități de control. Printre acestea se numără și verificările efectuate la cele două CENTER-uri din Baia Mare.

Trei activităţi de prevenire au fost desfășurate în pieţele agroalimentare băimărene. În ceea ce privește Piața Izvoare, aici au fost făcute mai multe controale, mai exact la 79 de agenţii economici şi producători agricoli individuali. Referitor la comercianții stradali, ocazionali, șase au fost verificați de către polițiștii locali.

De asemenea au fost executate și activităţi de monitorizare, verificare, prevenire şi control în centrele comerciale situate pe raza municipiului Baia Mare. Cu această ocazie au fost verificaţi operatorii economici din CENTER-ul ”Nemeş” de pe str. Grănicerilor, din CENTER-ul ”Căminul” de pe Bulevardul Bucureşti precum și la două supemarketuri. Patru terase sezoniere au fost și ele verificate cu privire la legalitatea funcționării.

În ceea ce-i privește pe agenții economici, care organizează jocuri de noroc, aceștia au fost monitorizați cu privire la respectarea măsurilor dispuse de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma acestor activități, polițiștii locali au aplicat 11 avertismente verbale și o sancțiune cu avertisment în baza HCL 204/2017 pentru nevizarea acordului de funcţionare, pe anul 2020.

Sursa foto: Primaria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

CJSU ANUNŢĂ: Opt anexe gospodărești inundate la Seini

Vasile Dale

Șapte dosare penale întocmite de polițiștii maramureșeni în acest weekend şoferilor certaţi cu legile rutiere

Redactie

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Poliţiştii şi familia îl caută pe Romulus Ciucur din Coltău care a dispărut de acasă. Bărbatul a fost găsit la Şomcuta Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.