Eveniment

PROIECT CARITABIL: Daniel Ardelean, de la Chefi la Cuţite, bucătar pentru nevoiaşii din Baia Mare

Daniel Ardelean este un fost concurent Chefi la Cuţite, iar în această perioadă găteşte în bucătăria unui centru social din Baia Mare. La final, cei ce trăiesc pe străzile din oraş îi plătesc nota cu aplauze.

Daniel Ardelean a început să gătească de mic, iar în 2016, pe când avea doar 19 ani, a intrat în echipa lui Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuţite. Astăzi, l-am găsit pe Daniel în bucătăria unui centru social din Baia Mare, făcând ce știe el mai bine.



Având mai mult timp liber în perioada sezonului rece, tânărul a ales să-i bucure pe cei nevoiași. Proiectul în care este implicat se va derula timp de cinci luni.

„Sunt oameni de pe stradă şi eu mi-am făcut un test, de multe ori. Dacă nu mănânci o zi întreagă ca să înţelegi ce trăiesc ei în fiecare zi. Asta mă determină pe mine foarte mult să le pregătesc de mâncare”, spune Daniel Ardelean.

Proiectele caritabile nu se termină, însă, în apropierea sărbătorilor de iarnă. „O să îmbrăcăm oamenii nevoiaşi care o duc mai greu şi care nu au posibilităţi financiare”, declară Ovidiu Popan, preşedinte asociaţie.

Centrul social în care gătește Daniel este coordonat de un preot catolic încă din anul 1994. Doar prin acțiuni de voluntariat, părintele a reușit să le ofere persoanelor fără adăpost o masă caldă, un loc unde să doarmă, dar și alte servicii sociale sau educaționale. Gestul lui Daniel nu rămâne însă nerăsplătit. Fiecare masă se termină cu aplauze și mulțumiri.

Sursa Observatornews.ro

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT: 2 adulți și un copil răniți pe DN18B la intrare în Târgu Lăpuș – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Mama fetiței dispărute, APEL CUTREMURĂTOR: ”Vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră!”

Vasile Dale

EXCLUSIV: LI SE RUPE DE BĂIMĂRENI – CJSU Maramureș nu a depus niciun document la Curtea de Apel Cluj!!! Cauza amânată pentru săptămâna viitoare tocmai când Baia Mare va ieși din carantină

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult