Eveniment

Tranzacție pe piața media din Maramureș – XAOS Group a cumpărat portalul online BaiaMare24.ro


Grupul de firme XAOS anunță finalizarea cu succes a tranzacției prin care a preluat www.baiamare24.ro, portalul pe care găsești cele mai noi știri din Maramureș. Tranzacția consolidează planurile de viitor ale grupului media.

XAOS GROUP deține prin XAOS Regional Media trustul de presă eMaramures și eMM.ro – cea mai citită platformă online din județ, cu peste 500.000 de unici lunar.

Prin adăugarea portalului baiamare24.ro în portofoliu, se confirmă intențiile grupului media de a domina piața din Maramureș. După preluarea www.baiamare24.ro, portalul online cu un trafic de peste 200.000 de unici în fiecare lună, XAOS Regional Media devine liderul pieței media din județul nostru.

„În calitate de reprezentant al grupului XAOS, sunt încântat să anunț că, pe parcursul anului 2021, infuzia de capital va fi de peste 100.000 de euro. Fondurile sunt destinate unei echipe profesioniste de jurnaliști, cu accent pe tinerii ieșiți de pe băncile facultății, și dezvoltării studiourilor de televiziune și radio.”, declară Robert Bandi, director de marketing și dezvoltare al XAOS REGIONAL MEDIA.

Contactat de redacția eMaramures, Vasile Dale, fondatorul portalului Baia Mare 24, declară:

Tranzacția de preluare a portalului www.baiamare24.ro de către grupul de firme XAOS este benefică pentru ambele părți. Noi considerăm că integrarea în noul grup media ne asigură stabilitate și viziune pe termen lung”.

Așadar, XAOS Regional Media devine liderul media din Maramureș, poziție ce va fi consolidată în 2021 prin finalizarea studiourilor de televiziune și radio. Persoanele doritoare să facă parte din colectivul trustului de presă eMaramures sunt rugate să trimită CV-urile pe adresa de mail [email protected]

Te-ar putea interesa si

Lăpuşean reținut după ce a înşelat și șantajat o femeie mai multe luni

Redactie

Protest al medicilor veterinari din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Maramureș

Redactie

TRAGEDIE LA MARGINEA SIGHETULUI: Un bărbat s-a spânzurat de un măr din grădină

Vasile Dale

1 mesaj

Andrei decembrie 17, 2020 at 2:15 pm

Așa se explică ultimele „direcții” de pe acel site…

Totuși, sper că, dl. Dale, veți rămâne obiectiv (așa cum vă cunoaștem), iar măcar pe site-ul dvs. (vasiledale.ro), să rămâneți apolitic (cât timp, despre celălalt site… este clar în ce ,,direcție” va merge). Nu pot spune culoarea, pentru că depinde de stăpân (sau stăpână …).

Cu respect, un fidel cititor al OMULUI jurn. Vasile Dale.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.