BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: DE SEZON – Accidente rutiere în Bârsana și Baia Sprie (actualizare)

Două accidente rutiere soldate din fericire doar cu pagube materiale s-au produs ieri și azinoapte pe raza orașului Baia Sprie, respectiv pe drumul județean 186.

În Baia Sprie două autoturisme s-au ciocnit pe DN18. În urma impactului cele două vehicule au fost avariate, iar traficul rutier s-a desfășurat cu mare dificultate în zonă.

În Bârsana, azi noapte se pare că pe fondul oboselii un șofer ar fi ațipit la volan, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un podeț din beton situat în stânga direcției de mers. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Cel de la volan nu a anunțat până la această oră poliția, el având la dispoziție 24 de ore să facă acest lucru.

ACTUALIZARE

Ieri noapte, 20 decembrie, ora 02.40, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe D.J. 186., pe raza localității Bârsana.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că, un bărbat din Sighetu Marmației, a condus un autoturism, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a lovit capătul unui podeț, după care s-a izbit de un stâlp.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală doi bărbați, pasageri ai autoturismului implicat în accident. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fotografiile ne-au fost trimise de cititorii noștri. Așteptăm în continuare imagini foto sau video de pe șoselele Maramureșului. Ni le puteți trimite fie pe adresa de email: [email protected], [email protected] sau le puteți posta direct pe grupurile noastre de facebook: accidente maramureș; INFO TRAFIC Maramureș; RADARE Baia Mare – Satu Mare; Radare #Baia Mare #Maramureș #Satu Mare.

Te-ar putea interesa si

PROTEST: Cadrele didactice nu vor ca școala ”Dimitrie Cantemir” să fuzioneze cu școala ”Alexandru Ivasiuc” din Baia Mare (Video)

Vasile Dale

GALERIE FOTO – VIDEO / ACTUALIZARE: Incendiu puternic la fosta reprezentanţă auto ROBOT din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIVITATE VIDEO: Amenințări LIVE PE FACEBOOK între cele două clanuri din Baia Mare. Avem detalii și imagini incendiare pe care le vom prezenta diseară la ora 21 în direct la Sinteza Zilei pe Antena 3

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.