Eveniment

MISIUNI DE WEEKEND: Cinci incendii au lichidat pompierii maramureşeni în trei zile

În intervalul 18.12.-20.12.2020, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a cinci incendii. Pe lângă lichidarea incendiilor , pompierii au efectuat și misiuni de informare a populației, iar personalul S.M.U.R.D. a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical.
Sâmbătă, 19.12. pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință improvizată. Focul a distrus locuința pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.
Duminică, 20.12., în Baia Sprie un coș de fum a fost cuprins de flăcări. Datorită intervenției prompte a pompierilor băimăreni a ars doar funinginea din coșul de evacuare. Militarii Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit în Cufoaia, unde o anexă gospodărească a luat foc. Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii voluntari. Focul a distrus circa 5 metri pătrați de perete din lemn și aproximativ 50 kg de produse din carne. De asemenea, în urma incendiului s-au deteriorat și 10 metri pătrați de acoperiș. Tot duminică, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 500 kg de deșeuri menajere. Garda de intervenție Borșa, alături de S.V.S.U. Moisei, a intervenit la Moisei unde un incendiu a izbucnit la o casă din lemn. Flăcările au distrus circa 40 metri pătrați din casa de lemn, diverse documente și aparatură electrocasnică.
Tot în acest weekend, pompierii din cadrul subunităților de intervenție au efectuat 11 misiuni de informare a populației cu privire la prevenirea infectării cu virusul SARS COV 2. Localitățile vizate au fost: Ariniș, Satulung, Rona de Jos, Sighetu Marmației, Valea Chioarului, Câmpulung la Tisa, Poienile Izei, Vișeu de Sus, Petrova, Oncești și Șieu.
Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 22 cazuri, Sighet 7, Cavnic 4, Fărcașa 4, Târgu Lăpuș 4, Șomcuta Mare 8, Borșa 2, Vișeu de Sus 4 și Bogdan Vodă 5 cazuri.

Te-ar putea interesa si

Percheziții într-un dosar de pornografie infantilă și act sexual cu un minor. Vizat un tânăr de 20 de ani, care ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Redactie

BAIA SPRIE: Explozie urmată de incendiu. O femeie s-a ales cu arsuri grave (ACTUALIZARE)

Redactie

VIDEO: 32.000 lei amendă și sistarea activității pentru un magazin din Piața Izvoarele din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.