BREAKING NEWSEvenimentImportantTara Lapusului

CARITABIL FOTO/VIDEO: Asociația Start Băiuț a împărțit cadouri pentru 180 copii din comună

Zilele trecute peste 40 de persoane din cadrul Asociației Start Băiuț au împărțit celor 180 de copii din cele trei sate ale comunei cadouri de Crăciun. Cadourile au fost achiziționate cu eforturi mari din partea membrilor asociației.

Niciun copil de a fost uitat de Moș Crăciun iar bucuria acestora a fost enormă. Următorul proiect al asociației este acela de a dota Cabinetul Medical Comunal cu aparatura și tot ceea ce este necesar pentru a funcționa normal.

Totodată vom reveni și cu informații despre un alt proiect al Asociației în care copiii din comuna Băiuț au putut participa în sistem online la un concurs de desene având tema ”Sărbătorile de Iarnă în timpul pandemiei”.

video: Asociația Smart Băiuț

”Asociația START Băiuț a împărțit cadouri copiilor din Comuna Băiuț!!! Mulțumim tuturor participanților și oamenilor cu inima mare care ne-au ajutat sa realizăm acest proiect. Vă asigurăm că nu o să ne oprim aici!!!” este mesajul transmis prin intermediul paginii de socializare.

Te-ar putea interesa si

SILVICE: Transport ilegal de material lemnos sancţionat de poliţiştii din Băiuţ

Vasile Dale

Un tânăr născut în Satu Mare, adoptat în America de la Orfelinatul Sighet, își caută familia naturală pe Craica în Baia Mare

Vasile Dale

INTERVIU – Adrian Todoran despre Autostrada Nordului, proiect pe care l-a susținut în Parlament: ”Este extraordinar să vedem Baia Mare și Maramureșul legate la culoarele europene de transport”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.