Eveniment

CU LEGEA NU TE JOCI: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru furt calificat, un altul condamnat pentru infracțiuni rutiere

Ieri, 22 decembrie, Judecătoria Baia Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat de 32 ani, care este bănuit de comiterea unui furt calificat, produs în data de 21 decembrie.
În fapt, luni, 21 decembrie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că într-o locuință de pe bulevardul Independenței a avut loc un furt.
Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind un bărbat de 31 ani din municipiu.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, au constatat faptul că au fost sustrase mai multe bunuri în valoare de peste 18.000 lei.
Polițiștii au recuperat prejudiciul în totalitate, urmând a fi restitut persoanei vătămate.

Ieri, 22 decembrie, ora 22.30, polițiștii din Dragomirești au identificat pe raza orașului un tânăr de 27 ani, pe numele căruia, Judecătoria Dragomirești a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni de zile, sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul circulației.
Acesta a fost depus la Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIȚII CU SCANDAL – URMARE NUNTĂ: Polițiștii caută 350 de suspecți de COVID! Un procuror DNA naș? Lista cu numele acestora a fost ascunsă

Redactie

ATENȚIE, MĂMICI: „A încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței mele de 7 luni”

Vasile Dale

Cherecheş, din nou în atenţia procurorilor. Telefoanele şi calculatoarele fostului edil sunt percheziţionate. Ce vor să afle poliţiştii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.