Important

Jandarmii maramureşeni, cu daruri de Crăciun la copii din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare

În această perioadă în care toți ne gândim la cadouri și la mese bogate, când există tendința de a lăsa în plan secund riscurile generate de pandemie, jandarmii maramureșeni nu au uitat nici anul acesta, de faptul că sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult a dărui decât a primi. Zilele acestea, jandarmii au fost mesagerii lui Moş Crăciun. Ei au pus mână de la mână şi au desfăşurat o campanie umanitară cu titlul ,,Vine Moş Crăciun” cu scopul de a veni în sprijinul celor care, în prag de sărbători, au nevoie de solidaritatea celor din jur pentru a putea zâmbi.

Continuând tradiţia de a fi „ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureşeni le-au oferit acestora cadouri. Au pregătit pentru ei dulciuri și jucării, daruri oferite cu multă dragoste. De asemenea, această campanie a sprijinit și copiii personalului din cadrul unității noastre, copii cu probleme speciale iar în memoria camarazilor noștri care au plecat dintre noi prea devreme în drum spre Cer dorim să aducem în sufletele copiilor lor, încredințarea că noi janadrmii nu i-am uitat. Nimic nu poate fi mai frumos în prag de sărbători decât emoţia şi împlinirea pe care o simţi atunci când devii o parte din bucuria celorlalţi. Știm că nu vom schimba lumea dar, prin solidaritate, implicare și dăruire, putem aduce speranță celui aflat în nevoie și bucurie celui care dăruiește semenilor noștri care, în momentele dificile ale vieţii au nevoie de noi, de cei din jur.

Te-ar putea interesa si

TENTATIVĂ DE ÎNŞELĂCIUNE / ACTUALIZARE: Un individ încearcă să strângă bani pentru înmormântarea unui preot din Maramureș, mort anul trecut într-un accident rutier

Redactie

Manifestările din spațiul public în atenția jandarmilor maramureșeni

Redactie

Ionel Bogdan: Alte patru proiecte pentru reabilitarea drumurilor județene

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.