Eveniment

PROCURORII BĂIMĂRENI AU DISPUS: Reţinut pe o durată de 24 de ore pentru contrabandă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 19.12.2020 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului N.G. pentru săvârşirea a două infracţiuni de contrabandă, prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal şi art. 38 alin. 1 Cod penal.

La data de 18.12.2020 faţă de numitul N.G. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul N.G. în data de 29.05.2020 a deţinut în garajul unui imobil situat pe raza municipiului Baia Mare cantitatea totală de 7200 de pachete de ţigări de contrabandă, bunuri care trebuie puse sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.



În data de 18.12.2020, în jurul orei 16:00, acelaşi inculpat a transportat cu un autoturism pe raza municipiului Baia Mare cantitatea totală de 1900 de pachete de ţigări de contrabandă, fiind depistat în trafic de către organele de poliţie. La aceeaşi dată, inculpatul N.G. a deţinut într-un garaj situat pe raza municipiului Baia Mare cantitatea totală de 2110 pachete de ţigări, bunuri care trebuie puse sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Inculpatul N.G. este recidivist, având condamnări anterioare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

La data de 19.12.2020 dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Grav accident la Poienile de Sub Munte. Una dintre victime a decedat

Redactie

CA-N EVUL MEDIU – Șase familii izolate pe ulița Copou din Iadăra. Drum de acces doar pe hârtie (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Captură impresionantă de droguri în Valea Chioarului! Doi sălăjeni prinși în trafic după ce le-ar fi cumpărat de la un chef

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult