BREAKING NEWSEvenimentNational

Săpânțeanul Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Ar fi luat virusul într-o excursie la o salină din Prahova

Gheorghe Turda este infectat cu coronavirus. Artistul ar fi luat virusul dintr-o excursie pe care a făcut-o la o salină din Prahova.

Gheorghe Turda, cântăreţul de muzică populară în vârstă de 72 ani, spune că a făcut o formă uşoară a bolii şi că acum se simte bine.

Cântăreţul de muzică populară spune că a luat virusul într-o excursie pe care a făcut-o la o salină din Prahova.

“Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea.

Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie. Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit.

Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”,”,a spus artistul, potrivit click.ro. 

Gheorghe Turda este văduv de peste 10 ani şi are două fete, Anca Ioana şi Elena Voichiţa.

Te-ar putea interesa si

Foto: Impact între două mașini la Satulung. Trafic blocat pr DN1C

Vasile Dale

FOTO: Grav accident pe DN 19 Satu Mare – Sighetu Marmației, trei autovehicule implicate

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Ruscova – Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul și a murit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.