RecomandateTara Codrului

FOTO: S-a crezut ”Z(m)eu” pe DJ 193 prin Fărcașa. Șoferul era beat criță (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs pe drumul județean 193 Sârbi – Gârdani, pe raza localității Fărcașa.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Maramureș, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a lovit un podeț din beton și s-a oprit gardul unei grădini.

La fața locului intervine un echipaj al Poliției Fărcașa.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 24 decembrie, ora 14:16, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizați despre faptul că pe DJ 108A, în localitatea Fărcașa, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. La fața locului polițiștii au constat faptul că un bărbat de 33 ani din localitate, a condus un autoturism din direcția Ardusat spre Ulmeni, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil de pe strada Independenței.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

foto: Andreea Ghita
Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: DRIFT-URI SPECTACULOASE, CAUCIUCURI INCINSE, ACCIDENTE SPECTACULOASE (FOTO/VIDEO ACCIDENTE LIVE)

Vasile Dale

OCOLIŞ: Pestă porcină africană confirmată la un mistreț găsit decedat pe un fond de vânătoare

Vasile Dale

FOTO – INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ: Beat și cu 161 km/oră pe bd București din Baia Mare. Șoferul din Cernești a fugit de echipajul poliției. El a fost arestat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.