BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – TRAGEDIE ÎN BAIA MARE: Doi pietoni striviți pe trotuar după ce o autoutilitară și un taxi s-au ciocnit (ACTUALIZARE)

Tragedie în ziua de Crăciun în Baia Mare. Doi oameni au murit și alți trei sunt răniți în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Republicii din Baia Mare.

Din primele informații se pare că șoferul unei autoutilitare a intrat într-un autoturism taxi parcat. În urma impactului taxi-ul a fost aruncat într-un stâlp. Trei pietoni au fost accidentați, doi dintre aceștia decedând.

Actualizare – IPJ Maramureş

Astăzi, 25 decembrie, ora 15.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privirea la producerea unui accident rutier, produs pe Bulevardul Traian din municipiu.

Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit că un bărbat, de 31 de ani, din județul Sălaj, ar fi condus un autoturism, iar la un moment dat, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi acroșat trei pietoni și un autoturism care staționa.

În urma impactului, au decedat doi dintre pietoni, iar al treilea a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana care se afla la volanul autoturismului parcat, un tânăr, de 27 ani, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, pentru investigații medicale.

Șoferul de 31 de ani a suferit și el vătămări corporale, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Scandal monstru la Ardusat. După rugăciune a urmat bătaia

Redactie

HAOS ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE 2: Angajații URBIS au pus ”botul”, Rapidu rămâne director. Transportul a fost reluat

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: În seara de Crăciun de rit vechi, un pompier civil din Poienile de Sub Munte a stins un incendiu izbucnit la un autoturism

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.