ImportantRecomandate

Alo, s-a terminat campania electorală! Oare ce prost îi scrie textele ca să-l facă de rușine?


„În materie de infrastructură, am gândit și scris o cerere de finanţare, am făcut un studiu de fezabilitate pentru un nou terminal al aeroportului International Maramureș.
Este important ca Aeroportul International Maramureș să fie pregătit pentru viitor, să fie pregătit pentru un număr de turiști mai mare, pentru o infrastructură turistică mai mare și, mai ales, pentru dezvoltarea județului Maramureș.
În momentul în care vom avea centura metropolitană care va permite dezvoltarea economică a municipiului Baia Mare si a zonei metropolitane, când vom avea finalizate drumurile expres care ne vor lega de Petea și de Halmeu, de Jibou – Autostrada Transilvania, când vom avea finalizate și aceste drumuri turistice, să putem să vedem finalizat și un terminal la standarde europene.
Terminalul va putea prelua un număr mai mare de turiști, „fie că vorbim de turiștii în interes de business, fie că vorbim de turiștii care să vină să viziteze județul Maramureș.
Acest terminal va avea o capacitate de peste 600 turiști pe oră și va permite dezvoltarea liniilor aeriene înspre și dinspre județul Maramureș”, a declarat astăzi Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Nu cred că am citit vreodată o declarație atât de infantilă, prin care să fie lezată inteligența omului de rând. Cel care îi scrie textele sau îi spune ce să vorbească Ionel în public, cred că nu are alt scop decât să îl facă de râsul curcilor.
Deci a gândit și a scris o cerere, a făcut un studiu de fezabilitate (!!!) și ne anunță că aeroportul județului va prelua 600 de turiști pe oră (!!!). Da, acum sunt cam 130 de „turiști” pe săptămână și mai rămân locuri goale la cele 3-4 curse interne.
E clar că omul nu are habar ce înseamnă cifra asta, trăiește pe lângă realitate, visează în culori și nu are nimic în cutia pe care îi crește părul. Nu pricepe că s-a terminat campania electorală, unde a deversat un hârdău de minciuni peste capetele alegătorilor, și acum oamenii așteaptă fapte concrete.
Cum dracu’ i-a prostit nulitatea asta solemnă și absolută în asemenea hal pe maramureșeni, încât să-l aleagă în fruntea CJ?

Grigore Ciascai

Te-ar putea interesa si

Cel mai lung covor realizat manual se află în Biserica greco-catolică din Călineşti. Are 26 de metri, iar meşterul popoluar a lucrat zile în şir

Redactie

EXCLUSIV: Director de instituție publică vaccinat împotriva COVID-19, depistat pozitiv și internat la Spitalul de Infecțioase din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO: Ștafeta pentru Educație de la Coroieni ediția a II-a. Toți copiii au dreptul la educație, indiferent de etnie sau de statut social

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult