Eveniment

DOTARE NOUĂ PENTRU ISU MARAMUREŞ: Utilaj cu tracțiune 4X4 pentru intervenții în zone împădurite sau pe teren greu accesibil

În dotarea I.S.U. Maramureș a intrat de astăzi un nou utilaj, un “vehicul utilitar pentru stingerea incendiilor”- UTV. Utilajul, cu tracțiune 4X4, este destinat intervențiilor în zone împădurite, pe teren acoperit cu zăpadă, precum și pe alte categorii de teren greu accesibil.
UTV-ul este un mijloc de transport off-road, cu remorcă atașată, pentru transportul rezervorului suplimentar de apă, cu o capacitate de 600 de litri și dispune de echipamente și accesorii pentru misiuni la incendii de pădure, pe teren înzăpezit și/sau acoperit cu gheață.

Vehiculul, în valoare de circa 34.000 de euro, a fost achiziționat de către Consiliul Județean Maramureș. Operaționalizarea noului utilaj în cadrul I.S.U. Maramureș va duce la îmbunătățirea capacității de răspuns a unității la situații de urgență apărute în zone greu accesibile. Vehiculul a fost repartizat Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN LANŢ: Maramureşeni implicaţi într-un carambol în judeţul Cluj (FOTO)

Vasile Dale

BRACONAJ – Vânători prinși de polițiștii din Tg. Lăpuș după ce au împușcat ilegal un căprior. Cine sunt? (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / FOTO: Atenție la țeparii din imagini – Un șomcutean a plătit 2500 euro pentru o construcție modulară. A primit… doar niște promisiuni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.