BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BÂRSANA: FOTO/VIDEO – Maşină căzută în albia râului, trei victime. Intervin salvamontiştii – ACTUALIZARE

O nouă acțiune in derulare a SPJ Salvamont Maramureș.

Un apel venit prin 112 i-a anunţat pe salvamontiştii maramureşeni despre un accident al unui autoturism in zona Bârsana. Un autoturism a cazut in albia raului. Sunt 3 victime rănite dar constiente pe malul extrem de abrupt al râului si care datorita reliefului extrem de accidentat necesită o extracție cu tehnică si echipamente speciale.

Doua echipaje de prim raspuns ale SPJ Salvamont Maramureș se deplaseaza in zona mentionata.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs în zona Podul Slătiorii. O mașină care se deplasa dinspre Gura Ieudului, de unde erau pasagerii, înspre Sighet, a părăsit partea carosabila, intrând pe sensul opus după care a plonjat în râul Iza. La fata locului s-au deplasat un echipaj al politiei, un echipaj Smurd și o echipă de la Salvamont Maramureș. Din fericire nu au fost decese. Persoanele au fost transportate la spital.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, în jurul orei 11:45, polițiștii au fost sesizați că la ieșire din comuna Strâmtura, înspre Bârsana, s-a produs un acccident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Verificarile efectuate de polițiști la fața locului au relevat că un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă deosebit de periculoasă, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe contrasens și a plonjat în albia râului Iza.

În urma accidentului o pasageră a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările continuă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Copil de 13 ani accidentat de un scuterist băut la FERSIG (actualizare)

Vasile Dale

ȘI ÎN MARAMUREȘ: ROMSILVA A IDENTIFICAT ALTE APROAPE PATRU MII DE HECTARE DE PĂDURI VIRGINE ȘI CVASIVIRGINE

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – SCLAVIE LA BOZÂNTA MICĂ: Țiganii de pe malul Lăpușului răpeau oameni din gările CFR pentru a-i face sclavi. Îi țineau încuiați cu lacăte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.