BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ISU MARAMUREŞ: Pompierii maramureşeni au lichidat mai multe incendii în 48 de ore: au luat foc case, căpiţe, afumătoare

În ultimele 48 de ore, pompierii din cadrul I.S.U. Maramureș au intervenit pentru lichidarea a patru incendii.
Sâmbătă, 02.01.2021, pompierii militari băimăreni au fost chemați de urgență pe strada Viilor din Baia Mare, unde acoperișul unei case a luat foc. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de tavan din lemn și au deteriorat 8 metri pătrați de zugrăveală și 3 metri pătrați de parchet din lemn.

Duminică, 03.01., militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu, în Valea Chioarului, în urma căruia a ars o căpiță de fân.

Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a intervenit la Botiza, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu 2 echipaje de stingere și un echipaj medical de prim ajutor S.M.U.R.D. Focul a distrus 70 de metri pătrați din casa de lemn și diverse obiecte de mobilier. Salvatorii sigheteni au reușit să salveze din cale flăcărilor două case care se aflau în vecinătate.

Astăzi, 04.01.2021, pompierii vișeuani au intervenit în Moisei alături de pompierii voluntari. Focul a cuprins o afumătoare, iar flăcările au distrus circa 1 metru pătrat din aceasta, dar și diverse produse din carne.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Femeie de 81 de ani, dispărută de acasă de două zile, găsită decedată de polițiști, pompieri și localnici

Redactie

FOTO: IPJ Maramureș – ”La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie”

Vasile Dale

ACCIDENT LA FINTEUŞU MIC: A pierdut controlul volanului maşinii şi s-a răsturnat pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.