Eveniment

MAI MULŢI REŢINUŢI: A crezut că poate scăpa de polițiști, dar a făcut accident la Onceşti

Azi-noapte, ora 03:45, polițiștii din Ocna Șugatag au efectuat semnalul regulamentar de oprire, folosind semnalele luminoase ale autospecialei concomitent cu întinderea brațului în plan orizontal, pentru un autoturism care era condus pe D.N.186 prin localitatea Năneşti.
Conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.
Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia înspre localitatea Onceşti, iar la un moment dat autoturismul urmărit a intrat în şanţul din partea dreaptă a D.J. 186.
În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și nu au existat victime.
La volan polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, din Năneşti.
Întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Reținut pentru infracțiuni rutiere

Aseară, 07 ianuarie, ora 20:00, polițiștii din Baia Mare au oprit pentru control un autoturism care era condus pe bulevardul București din municipiu.
În urma verificărilor polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 29 de ani din Sălaj.
Polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere și autoturismul condus este radiat din circulație.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și de punere în circulație sau de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Cadou de Sfântul Ioan…reținere pentru 24 de ore

Ieri, 07 ianuarie, în urma activităților desfășurate de organele de cercetare penală, din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, față de un bărbat de 44 de ani din Breb.

Acesta nu a respectat interdicțiile care i-au fost impuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Sighetu Marmației.

În cursul zilei de 08 ianuarie a.c., bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile. 

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Zeci de maramureșeni prinși în blocajul uriaș de la granița Ungaria cu Austria. Restricțiile pandemice aruncă Europa în haos. Bătăi cu poliția în Danemarca

Vasile Dale

EXCLUSIV: AU ACȚIONAT CU PREMEDITARE! Au ales tineri care nu puteau comunica sau erau țintuiți la pat și i-au transferat în ”azilele groazei” din Mureș

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Primarul din Boiu Mare a murit într-un accident rutier în Bucureşti

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.