Maramuresul IstoricRecomandate

FOTO / ACTUALIZARE: SIGHET –Audi R8 în valoare de 50.000 euro INCENDIAT INTENȚIONAT. Proprietarul oferă RECOMPENSĂ pentru cei care pot oferi informații

Persoane încă necunoscute au incendiat intenționat un autoturism marca Audi model R8, parcat în cartierul Popa Lupu din Sighetu Marmației, în apropiere de CEC Bank.

Autoturismului i s-a pus foc intenționat în partea din față a acestuia în jurul orei 3 noaptea.

Autoturismul, fabricat în anul 2009 și cu 112.000 km la bord, a fost de curând adus în România de către un antreprenor local și încă nu era înmatriculat și nici asigurat CASCO. Valoarea de piață a autoturismului este de 50.000 euro. În urma incendierii a rezultat avarierea în mare parte a autoturismului, partea din față, fiind distrus compartimentul portbagaj, elementele de caroserie, instalație electrică, bord, interior, scaune etc.

La fața locului au intervenit în noapte echipaje de Pompieri cu autospeciale cu apă și spumă, care au stins incendiul. La fața locului a fost găsită o cutie de chibrituri și în spatele autoturismului, semn că incendiatorul ar fi încercat să aprindă și partea din spate a acestuia, unde se află motorul și rezervorul.

Mai multe echipaje de Poliție au sosit la fața locului, demarând o anchetă cu scopul de a-l găsi pe făptuitor. În acest sens au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale agenților economici din zona respectivă, în speranța că făptuitorul / făptuitorii ar putea apărea în imagini.

În urma incendierii intenționate a autoturismului Audi R8, a rezultat avarierea prin incendiere a două autoturisme parcate pe o parte și pe cealaltă a autoturismului incendiat: un Daewoo Cielo și o autoutilitară de mici dimensiuni.

Proprietarul autoturismului incendiat oferă o recompensă substanțială celor care pot să ofere indici relevante cu privire la autor / autori. Celor care pot furniza informații relevante li se garantează anonimatul. Informațiile pot fi furnizate la numărul de telefon: 0747 922 079.

Sursa: Sighet247.ro

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, orele 03.43, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat autoturismul în cauză, al cărui proprietar este o femeie de 39 de ani din municipiu.

Incendiul s-a extins la un autoturism din apropiere aparținând unui bărbat din Sighetu Marmației.

Prejudiciul cauzat de incediu este de aproximativ 34.000 de euro.

Cauza producerii evenimentului este în curs de stabilire.

Incendiul a fost localizat și lichidat de către pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

COD ROŞU DE CANICULĂ: Cursa Baia Mare – Bucureşti Otopeni a întârziat 3 ore. Numeroşi copii ţinuţi fără gram de apă în aeroport (foto exclusiv)

Redactie

Proiectul privind bugetarea participativă, o afacere cu iz penal. Viceprimarul Daniela Onița Ivașcu a comandat un site dedicat fără acordul nimănui și acum face presiune să fie achitată ilegal din bugetul local suma de 5.000 euro+TVA!

Redactie

EXPLOZIE LA BERBEȘTI: O centrală termică a sărit în aer

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.