BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO CITITORI DRAGOMIREȘTI – Lucrări nesemnalizate, pericol de moarte pentru șoferii de pe DJ 186 (ACTUALIZARE – IPJ Maramureş)

Un cititor din orașul maramureșean Dragomirești ne-a trimis mai multe fotografii în care ne-a semnalizat o problemă la lucrările de reabilitare ale drumului județean 186 Vadu Izei – Dragomirești – Săcel.

”Sunt aproape 2 săptămâni de când este așa. Nimeni nu ia nicio măsură pentru a face ceva în privința asta. Lucrarea se află în localitatea Dragomirești la intrarea în Piața Agroalimentară.

E ceva de necrezut. Noaptea nu se vede deloc. Poate cădea oricine acolo, pieton sau autovehicul. Din mașină nu este vizibil deloc. Marcaj nu există, semnalizări rutiere nici atât. Este inacceptabil ca în 2021 să se facă într-un asemenea hal lucrările de reabilitare” ne-a scris cititorul nostru.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞâ

În urma apariției în mediul on line al articolului care are ca subiect „lucrări nesemnalizate pericol de moarte pentru șoferii de pe D.J. 186, compartimentul de relații publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Compartimentului rutier din cadrul Poliției orașului Dragomirești au identificat firma responsabilă de reabilitarea drumului public, aceasta efectuând lucrări pentru semnalizarea corespunzătoare a sectorului de drum.

De asemenea, firma va fi sancționată contravențional, conform legii.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO / RUPERE DE NORI: Străzi inundate în Baia Sprie, apă în gospodării la Lăpuşel (ACTUALIZARE)

Redactie

URMARE TRAGEDIE: Șoferița care o provocat tragedia de la Jibou, în care au murit patru studente, poate ajunge după gratii

Vasile Dale

Video: 59 de maramureşeni şi bistriţeni terorizau un oraşel din Italia. 760.000 euro ar fi câştigat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.