BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Zeci de maramureșeni prinși în blocajul uriaș de la granița Ungaria cu Austria. Restricțiile pandemice aruncă Europa în haos. Bătăi cu poliția în Danemarca

Cosmin din Maramureș ne-a trimis imagin foto și video surprinse la granița Ungariei cu Austria, Nickelsdorf. Maramureșeanul ne-a povestit că a stat 6 ore și 30 de minute într-o coloană de peste 6 kilometri pentru a își putea continua drumul spre Franța.

Cele 6,3 ore în care a așteptat s-au adaugat altor trei ore pe care le-a petrecut așteptând să poată ieși din România și să intre în Ungaria. ”Dacă la fiecare graniță merge așa ajungem săptămâna viitoare în Franța. Este incredibil câtă bătaie de joc” ne-a spus maramureșeanul.

Blocajul de la granița Ungariei și Austria se datorează măsurilor pandemice pe care autoritățile austriece le-au luat.

Pe de altă parte, în Danemarca au fost probleme mari în cursul serii de ieri. În Copenhaga și Aalborg, au avut loc manifestați împotriva restricțiilor impuse de guvern. Totul a degenerat într-o bătăie de stradă între protestari și poliție.

Imagini video puteți vedea accesând aici.

Te-ar putea interesa si

Intervenție chirurgicală toracică complexă la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Redactie

PERCHEZIŢII ÎN BAIA MARE ŞI BAIA SPRIE: Două persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, reţinute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Vasile Dale

EXCLUSIV CITITORI: FOTO – CJSU transmite că NU SE CONFIRMĂ petrecerea polițiștilor din Băița (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.