Municipiul Baia Mare este sub ”asaltul” haitelor de câini maidanezi. Acesta este adevărul. Poliția Locală prin serviciul pentru Protecția Animalelor este depășită de situație. Spunem acest lucru pentru că Adăpostul de Animale din Baia Mare este arhiplin. Cel puțin asta susțin sursele noastre.

În cele ce urmează vă prezentăm un exemplu elocvent: strada Codrului din municipiului Baia Mare. O zonă rezidențială cu imobile frumoase dar și mulți, mulți copii.

O haită de câini maidanezi se luptă pentru supremație zi de zi. Oamenii nu își pot lăsa copii afara de frica maidanezilor. Locuitorii din zonă susțin că au alertat Poliția Locală dar și alte instituții abilitate. Doar că nimeni nu a ridicat niciun deget pentru a veni la fața locului și a prinde maidanezii și a-i duce la Adăpostul de Animale din Baia Mare.

Așteaptă oare ca o tragedie să se producă în zonă pentru a interveni? Noi vom fi pe fază și vă vom prezenta și alte cazuri asemănătoare. Tot din municipiul Baia Mare.

vom reveni

Loading...

2 COMENTARII

  1. Majoritatea maidanezilor provin din cartierul Craica,acești oameni minunați care aveți atîta grijă de animale de ce nu faceți mai multe sesizări către autorități, la o descindere pe Craica!!! EU CRED CĂ AVÎND VOCEA ANIMALE GASITE SAU PIERDUTE S-AR PUTEA STRINGE NISTE SEMNĂTURI PENTRU ACESTE LUCRURI DAR INTERESELE UNORA SUNT DE A GĂSI ANIMALE DE RASĂ ȘI A FI DATE CATRE ADOPTIE!!!E

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.