Cu toate recomandările venite din partea poliţiştilor, în această perioadă când iarna şi-a intrat în drepturi în Maramureş şi drumurile sunt acoperite de zăpadă, iată că tot se produc accidente din această cauză.

Pe DN 1C, între Ilba şi Cicârlău, un şoferul unui autoturism Skoda a pierdut controlui volanului şi a “zburat” în decor.

Poliţiştii se află pe drumurile judeţene pentru a supraveghea traficul.

Circulați cu atenție! Iarna și-a făcut din plin simțită prezența

Întrucât iarna și-a intrat în drepturi, iar partea carosabilă este acoperită de zăpadă sau polei, polițiștii maramureșeni recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu o viteza adaptată condițiilor de drum și să adopte o manieră preventivă de condus.
Astfel, circulați cu o viteză care să vă permită oprirea în siguranță și păstrați distanța față de autovehiculul din față.
În cazul în care traficul este îngreunat din cauza zăpezii și vă confruntați cu blocaje rutiere temporare, vă adresăm rugămintea să vă păstrați calmul și să nu blocați intersecțiile.

Reamintim că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie în această perioadă , iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Polițiștii vă doresc drumuri libere!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.