BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Petrecere la cabană – Polițist de la Șomcuta Mare și polițistă de frontieră sunt acuzați că au agresat un alt bărbat – ACTUALIZARE

Chef în pandemie la o cabană din Remetea Chioarului! Un agent de poliție de la un post de Poliție din Țara Chioarului, arondat Secției de Poliție Rurală Șomcuta Mare, alături de o polițistă de frontieră precum și de alți doi cetățeni, sunt acuzați că ar fi agresat un bărbat în noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 ianuarie 2021).

Conform surselor noastre incidentul s-ar fi petrecut la o cabană de pe raza comunei Remetea Chioarului, acolo unde polițistul și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

Deocamdată nu știm exact ce anume a determinat izbucnirea scandalului, însă sursele noastre spun că atât polițistul, cât și polițista de frontieră, ar fi fost implicați.

Bărbatul agresat a ajuns la Unitatea Primiri Urgență (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

De menționat este și faptul că ambii angajați ai Ministerului de Interne erau timpul liber.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Chelința, a sesizat Poliția despre faptul că ar fi fost agresat, noaptea trecută, de trei persoane, la o cabană privată din localitatea Remetea Chioarului.

Agresorii ar fi doi bărbați și o femeie, băimăreni, cu vârste între 18 și 24 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cu privire la implicarea unui angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș în altercație, conducerea a dispus efectuarea de verificări interne, urmând a fi dispuse măsurile care se impun.

De asemenea, șapte persoane au fost sancționate contravențional pentru încărcarea Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

ACTUALIZARE – ITPF SIGHETU MARMAŢIEI

Referitor la implicarea unei angajate a ITPF Sighetu Marmaţiei într-o altercaţie, noaptea trecută, menţionăm faptul că aceasta se afla in timpul liber la un eveniment privat, iar cercetările, în acest caz, sunt efectuate de către IPJ Maramureş. La finalizare vor fi dispuse masuri in consecință.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident rutier cu o victimă pe strada Vasile Lucaciu

Redactie

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREŞ: Asfaltare pe Valea Ruscovei cu… pământ şi bolovani (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: După o depășire periculoasă un șofer a ajuns cu mașina pe un câmp din Cernești. 2 răniți

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.