Eveniment

INTERVENŢIE PROMPTĂ: Jandarmii montani din Borşa, în sprijinul unei schioare accidentată

În după-amiaza zilei de ieri, jandarmii montani de la Borșa aflați în serviciu pe traseele turistice din apropierea pârtiei de schi de la Pasul Prislop au fost solicitați de mai multe persoane cu privire la faptul că o femeie a căzut de pe schiuri și s-a lovit la picior.

Fiind în imediata apropiere a locului indicat, jandarmii montani s-au deplasat de urgență la acea persoană care le-a spus că s-a lovit când a căzut de pe schiuri și că o doare piciorul când încearcă să îl miște. În acel moment jandarmii și personalul pârtiei de schi au solicitat sprijin de specialitate prin numărul unic de urgență 112 iar persoana a fost dusă cu ambulanța la UPU Borșa pentru îngrijiri medicale.

În cazul în care sunteți victima unui accident în zona montană sau martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială adresați-vă direct echipajelor de jandarmi montani din zonă sau solicitați sprijin prin sistemul unic de urgență 112.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA CĂRBUNAR: Preotul din localitate a decedat după ce s-a izbit cu motocicleta de un copac. Nu avea permis (ACTUALIZARE)

Redactie

Lăpuşean reținut după ce a înşelat și șantajat o femeie mai multe luni

Redactie

EXCLUSIV: Fugit în Anglia, suspect pentru tentativă la omor, sigheteanul Daniel Pop Dragoș a fost dat în urmărire națională și internațională

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.