BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

RUTIERE: Impact soldat cu victime la Cătălina, bărbat reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni

Ieri la ora 17.30 pe DJ 182 B, în localitatea Cătălina a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Copalnic Mănăștur care conducea un autoturism dinspre Satu nou de Jos înspre Săcălășeni, a pierdut la un moment dat controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un tânăr de 22 de ani din Baia Mare.
În urma impactului patru persoane din cele două autoturisme, trei femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 22 și 55 de ani, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului accidentat și 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care a intrat pe contrasens. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ulterior a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*****

În acest week-end, polițiștii din Tăuții Măgherăuș, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit pentru control un autoturism pe strada 102.
La volanul autoturismului polițiștii au identificat un bărbat de 58 de ani din oraș.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce anulat, autoturismul condus este neînmatriculat, iar numerele de înmatriculare montate au fost atribuite unui alt autoturism.
Față de bărbatul de 58 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere false.



Te-ar putea interesa si

FOTO: A luat foc un garaj dintr-un bloc de pe strada Moldovei din Baia Mare – actualizare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Motociclistă lovită de o mașină care nu i-a acordat prioritate în Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: IMPACT INTRE UN ECHIPAJ SMURD SI DOUA AUTOTURISME LA VADU IZEI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult