BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Haos pe șoselele județului. O femeie a căzut cu mașina 30 de metri într-o râpă în barajul FIRIZA – ACTUALIZARE

Haosul este cuvântul care caracterizează în acest moment traficul pe șoselele din județul Maramureș. Carosabilul este acoperit de omăt și în multe zone zăpada depusă a fost bătătorită de autovehicule și s-a transformat în gheață.

În Baia Mare la ora 5 totul era alb, cei de la deszăpezire neintervenind. Șoferii au trebuit să înainteze cu mare mare atenție.

Din păcate au fost și accidente rutiere. Pe Bd Independenței un șofer nu a mai putut opri decât în vehiculul care circula în fața sa.



Pe strada Barajului în schimb astăzi dimineață s-a produs un grav accident de circulație. O femeie care circula între cartierul Ferneziu și cartierul Firiza, în zona barajului Firiza din cauza drumului necurățat a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă și a căzut 30 metri într-o râpă.

A reușit să sune la 112 și să ceară ajutor. Pompierii militari de la descarcerare au intervenit și au reușit să o scoată din mașina distrusă. Cea de la volan a fost predată un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș, care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Actualizare accident Firiza

Azi dimineață, în jurul orei 06.30 polițiștii rutieri băimăreni au fost sesizați despre faptul că pe DJ183 pe strada Imașului din municipiu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o tânără în vârstă de 27 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Firiza spre strada Luncii, pe o porțiune de drum în curbă, pierde controlul direcției, pătrunde pe contrasens, părăsește partea carosabilă și cade într-o râpă la o diferență de nivel de aproximativ 30 de metri.

Conducătoarea auto a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsurile legale.

Probleme sunt și pe DN1C. Cititorii noștri ne-au trimis imagini video cu modul în care nu prea s-au sinchisit să intervină drumari.

Aceleași probleme și pe DN18. Spre exemplu în Leordina la primele ore ale dimineții șoseaua era complet acoperită de zăpadă.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2021/01/20/exclusiv-foto-ninsorile-aduc-haos-pe-sosele-impact-violent-la-intrare-in-sighetu-marmatiei-accidente-si-in-busag-si-baia-mare/

Te-ar putea interesa si

PARANGHELIA DE LA COLTĂU: Au amendat ”organizatorul” cu 2.000 de lei. Cine este? E secret de stat (ACTUALIZARE)

Redactie

PE ŞOSELELE JUDEŢULUI: UN ŞOFER A ACROŞAT O FATĂ LA SATULUNG ŞI A FUGIT. ACCIDENT MORTAL LA SĂPÂNŢA

Vasile Dale

FOTO: S-a finalizat reabilitarea Drumului Județean 186

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult