Tara Chioarului

BUCURIA COPIILOR – EDIŢIA 2021: Concurs de săniuş la Ciolt

În 20 ianuarie 2021, Asociația Culturală „Cioltișorul” din satul Ciolt, oraș Șomcuta Mare, președinte Ioan Marchiș, a organizat pe derdelușul „La Tinu lui Cornel” din localitate un inedit concurs de săniuș, denumit „Bucuria copiilor” – ediția 2021.
Au participat 35 copii, care au concurat la trei categorii de vârstă.
Competiţia s-a desfășurat în două manșe, făcându-se media la timpii obținuți. În urma celor două manșe, clasamentul a fost următorul:
Categoria 5-7 ani
1.Ciolte David
2.Berar Eva
3.Tuns Nicola
4.Pop Beniamin

Categoria 8-10 ani
1.Rachiș Ionuț
2.Tîrle-Coste Dănuț
3.Dragoș Alexandru
4.Buhai Ianna
5.Ciolte Dănuț

Categoria 11-13 ani
1.Agoșton Alexandru
2.Drăguș Mihai
3.Dragoș Andrei
4.Agoșton Robert
5.Atyim Maria

Premiile au constat în diplome și medalii pentru primii cinci clasați, respectiv premii speciale de participare(diplome) și medalii pentru ceilalți copii. S-au acordat premii și la frățiorii mai mici, prezenți la săniuș, respectiv: Ciolte Simina, Precup Lorena, Pop Daniel și Ciupa David.
Organizatorii au acordat și două premii speciale, respectiv Liei Ciolte, care s-a ocupat de amenajarea pârtiei și asigurarea de ceai cald tuturor copiilor și SC Cofetăria Chioar SRL din Ciolt, administrată de Codruța Ilea, pentru asigurarea copiilor de gogoși calde și cornulețe.
La finalul competiției, președintele Asociației Culturale „Cioltișorul”, Ioan Marchiș, care a fost organizatorul competiției, împreună cu secretarul asociației, Alina Dragoș și ajutați de arbitrul Ovidiu Buhai, a declarat:
„Competiția a fost o reușită, iar copiii au fost deosebit de încântați de organizare, fiind prezenți în număr mare, dar mai ales că, fiecare a fost recompensat cu câte o medalie și o diplomă. Chiar un băiat de 11 ani, mi-a spus înainte de concurs că, azi toată ziua fiind la cursurile școlare on-line, numai la concursul de săniuș s-a gândit, ceea ce denotă că, zăpada și săniuța în această perioadă, sunt bucuria copiilor, fiind pe deplin răsplătită”.

Spre seară, pârtia a devenit în premieră, luminată, spre bucuria copiilor, care au mai rezistat, să continue săniușul.

Te-ar putea interesa si

IARASI LA HIDEAGA: A IESIT CU „BOTUL” BMW-ULUI IN DN1C SI L-A SIFONAT O MASINA CARE CIRCULA REGULAMENTAR (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

APEL UMANITAR: O familie din Mesteacăn a rămas fără gospodărie în urma unui incendiu

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Nu pot opri flăcările uriașe ce au cuprins pădurea dintre Valea Chioarului șI Hovrila. 1 km lățime linia de foc!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.